Radio Producer

19 Results / Page 1 of 3

Radio Producer

Tzeni Kosmidou

Η Τζένη Κοσμίδου είναι συγγραφέας, ηθοποιός, θεατρικός σκηνοθέτης, σεναριογράφος, αρθρογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός. Γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα Κοζάνης, μεγάλωσε στο Ίλιον Αττικής και τα τελευταία χρόνια κατοικεί στην όμορφη Εύβοια. Σπούδασε στο τμήμα Θεολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Μαίρη Βογιατζή Τράγκα» και στο τμήμα Αφηγηματικού Θεάτρου στο Θέατρο Μεταξουργείο της Άννας Βαγενά.

Radio Producer

Elena Kargopoulou

Είμαι η Έλενα και αγαπώ τη μουσική, από όποια χώρα του μουσικού κόσμου κι αν προέρχεται. Αγαπώ επίσης το γράψιμο και κάθε άλλη τέχνη, γι' αυτό μπορεί να με ακούσεις να τραγουδώ στα κλεφτά πίσω από το μικρόφωνο όποτε βρίσκω ευκαιρία ή να κουβεντιάζω γραπτώς σε blogs και λευκές σελίδες.

Radio Producer

Epistimi Loukisa

Η αγάπη μου για τη μουσική ξεκίνησε στην ηλικία των 7 ετών όταν για πρώτη φορά ακούμπησα τα πλήκτρα ενός αρμονίου. Από τότε κάθε ώρα κάθε στιγμή της ημέρας, κάθε ταξίδι και ανάμνηση της ζωής μου συνοδεύεται από κάποια μελωδία.

Radio Producer

Niovi Iliadi

Βιοχημικός με μεταπτυχιακό στο marketing, θα έλεγες πως είμαι ο τύπος που του αρέσουν οι ανατροπές. Τρελή από τα γεννοφάσκια μου, αντιμετωπίζω, τους άλλους, τον εαυτό μου, αλλά και την ίδια τη ζωή με χιούμορ. Ζιζάνιο, πειραχτήρι, αλλά και σοβαρή εκεί που χρειάζεται.

Radio Producer

Vasilis Arvanitis

Από πολύ μικρό παιδί, θυμάμαι πατά να με μαγεύει η μουσική. Τόσο πολύ μάλιστα, που άρχισα να ψάχνομαι πολύ πάνω σε αυτή.

Radio Producer

Aris Loukisas

Το Dreamcity Webradio είναι ένας τρόπος να προοδεύω και να μεγαλώνω αυτό τον μικρόκοσμο.  Ταυτόχρονα να παρουσιάζω νέα μουσική που ανακαλύπτω αλλά και ροκ γενικότερα μουσική που αγαπώ. Δεν υπάρχει καλύτερη αφορμή από το να μπορείς να μεταδίδεις αυτή την αγάπη σε μια εποχή που παρέχει τόση πολλή πληροφορία αλλά χάνει σε ποιότητα και κριτική άποψη.

Radio Producer

Efi Vagianou

Κάπου ανάμεσα στα βιβλία, τις ταινίες και τη μουσική παλεύω την ''φάση'' που λέμε πραγματικότητα. Γραφίστας στο επάγγελμα με καριέρα στο χώρο του καφέ, που αποτελεί την μεγάλη μου αγάπη, περνάω σχεδόν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μου εκτός σπιτιού, χαρούμενη να εξερευνώ την Αθήνα.

Radio Producer

Mpampis Nitas

Η αγάπη μου για την μουσική ξεκινάει από τα παιδικά μου χρόνια. Πάντα αραχτός με ένα ζευγάρι ακουστικά να ακούω μουσική. Μουσική παντού και πάντα! Στη δουλειά, στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, sτις βραδιές με φίλους παρέα με ποτάκι κουβεντούλα και φυσικά μουσική.

Radio Producer

George Tsekos

Κάπου στα τέλη της δεκαετίας των 70's κι ενώ μεγάλωνα ακούγοντας πολλή και καλή μουσική, έπεσε στα χέρια μου μια κασέτα με το μιξαρισμένο πρόγραμμα της πιο διάσημης παγκοσμίως  discotheque  "Studio 54" της Νέας Υόρκης. Από εκείνη ακριβώς τη στιγμή ήξερα τι ήθελα να κάνω στη ζωή μου και αμέσως άρχισα να πειραματίζομαι με τα πρώτα μηχανήματα, στο πώς μπορώ κι εγώ να κάνω τον κόσμο να απολαμβάνει, αλλά και να χορεύει με τις επιλογές μου.

0%