Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Μουσικη

Papa από τους Dirty Noiz (Βαγγέλης Κασιάρας και Δημήτρης Γιαννέλος)

today11/03/2024 39 2 5

Background
share close

Είμαστε οι Dirty Noiz (Βαγγέλης Κασιάρας και Δημήτρης Γιαννέλος), ένα δίδυμο παραγωγών/τραγουδοποιών με έδρα την Αθήνα. Το μουσικό μας ταξίδι ξεκινά αρκετά χρόνια πριν, 24 για την ακρίβεια.

Ύστερα από αρκετές μουσικές περιπλανήσεις και πειραματισμούς (rappers , Rap παραγωγοί) καταλήγουμε στο σήμερα! Έχοντας βρεί πλέον το βηματισμό μας και αφού έχουμε διαμορφώσει και τη καλλιτεχνική μας ταυτότητα κάνουμε πια αυτό που μας εκφράζει (και μάλλον μας ταιριάζει πραγματικά) και πάνω απ’ όλα αυτό που αγαπάμε, τη POP μουσική!

Η POP είναι ο πυρήνας γύρω από τον οποίο περιστρέφεται όλη μας η δουλειά, αυτό που αλλάζει όμως ΠΑΝΤΑ είναι οι επιρροές. Θέλουμε το κάθε μας τραγούδι να είναι και μια διαφορετική ιστορία, με διαφορετικούς ήχους, με εκπλήξεις σε κάθε του πτυχή. Το “απρόβλεπτο” άλλωστε είναι και η αγαπημένη μας λέξη!

Το Papa είναι πρώτη μας δισκογραφική δουλειά σε συνεργασία με τη ταλαντούχα Βρεττανή τραγουδίστρια/τραγουδοποιό Alex Holmes. Πρόκειται για ένα δροσερό αγγλόφωνο dance pop τραγούδι με tropical και ethnic επιρροές. Ένα sexy καλοκαιρινό τραγούδι το οποίο ευελπιστούμε να αγαπηθεί και ακόμα περισσότερο να χορευτεί! Το Papa κυκλοφορεί από τη DeepShine Music. Πιστεύουμε πως είναι και η καλύτερη αρχή σε αυτό το νέο δρόμο που ανοίγεται μπροστά μας!

Written by: DreamCity

Rate it

0%