Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Μουσικη

“Απόγειο” – Δημήτρης Ζερβουδάκης και Θέλμα Καραγιάννη

today15/01/2024 53

Background
share close

Κυκλοφόρησε από την Arionmusic ένα νέο υπέροχο τραγούδι του Δημήτρη Ζερβουδάκη και της Θέλμας Καραγιάννη.
«Απόγειο» είναι ο τίτλος της νέας δημιουργίας, σε μουσική του συνθέτη Νίκου Πιτλόγλου και στίχους του ποιητή Ηλία Παπακωνσταντίνου που ερμηνεύουν ο Δημήτρης Ζερβουδάκης και η Θέλμα Καραγιάννη.

Ο συνθέτης συναντά καλλιτεχνικά τον ποιητή για πρώτη φορά και μέσα από το «Απόγειο» συνομιλούν για τον έρωτα, τη φύση, τη χαρά και τη ζωή με τα υπαρξιακά της αινίγματα.
Ο σπουδαίος τραγουδοποιός και ερμηνευτής, Δημήτρης Ζερβουδάκης, με το ιδιαίτερο χρώμα και την έκταση της φωνής του, συμπράττει με την εξαιρετική ερμηνεύτρια, Θέλμα Καραγιάννη και απογειώνουν το έργο των δημιουργών.
Γράφει ο Ηλίας Παπακωνσταντίνου: «Το Απόγειο δεν θέτει όρια, μόνο τα ξεπερνά, δεν συντάσσεται με ενοικιοστάσια και δομές, αλλά με έναν αναρχικό τρόπο, όπως αυτόν της φύσης και του έρωτα, γεννάει συνεχώς φτερά για κάθε υψιπέταγμα στο ωραίο και φωτεινό. Θέλει να κάνει το αδύνατο, δυνατότητα, μέσα από υπερπραγματικά στοιχεία, επίγεια ή και ουράνια. Μια ωραία ανάγκη, μια δύναμη στιγμών ευτυχίας, μια ύψωση της ζωής, ακόμη και μέσα σε σκοτεινούς δρόμους».

H ενορχήστρωση: Νίκος Πιτλόγου (ακ. κιθάρες, μπάσο, κρουστά )και Κοσμάς Κοκόλης (12χορδες κιθάρες, τζουράς).
Η παραγωγή, η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering, έγιναν από τον Νίκο Πιτλόγλου στο στούντιο της ArionMusic Productions & Recordings.
Κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.
Φωτογραφίες : Τάσος Παπακωνσταντίνου
Γραφιστικό: Στέλιος Τριχαντίρη

Κατερίνα Καράμπελα

Written by: DreamCity

Rate it

0%