Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Μουσικη

Marina Matiss – Μια υπέροχη φωνή από την Βαρκελώνη!

today17/06/2023 1

Background
share close

Η Marina Matis είναι μια ανεξάρτητη, ανερχόμενη indie-pop καλλιτέχνης από τη Βαρκελώνη.

Τον Ιανουάριο του 2020 κυκλοφόρησε το παρθενικό της σινγκλ με τίτλο “Phoboslight” και από τότε έχει δουλέψει με μερικούς σπουδαίους μουσικούς στις συνεργασίες της. Για το El Perdon με τον Arthur Pingrey (SIA, Sting) και τον David Palau (Bon Jovi, Alejandro Sanz), για το The Choice και το Blue House, ενώ ήταν υποψήφια Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης της χρονιάς από την WigWam.

Το νέο της άλμπουμ με τίτλο “Somnium” είναι μια συναρπαστική μουσική περιπέτεια που δημιουργήθηκε από την ίδια! Περιλαμβάνει μια συλλογή μαγευτικών τραγουδιών που συνδυάζουν στοιχεία της pop, pop-jazz και πιάνο. Με έντονο το στοιχείο της ονειρικής ατμόσφαιρας και μια πινελιά από ψυχεδελικά στοιχεία, η Marina Matiss δημιουργεί ένα άλμπουμ που αφήνει ένα γλυκοπικρό αίσθημα, ενώ μας βυθίζει σε έναν κόσμο αγνής φαντασίας. Οι αγγελικές φωνητικές της ερμηνείες και οι αξέχαστες μελωδίες, συνδυασμένες με τους ηρεμιστικούς ήχους του πιάνου, της ακουστικής και ηλεκτρικής κιθάρας και του βιολιού, δημιουργούν μια μοναδική και αξέχαστη ακουστική εμπειρία!

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε μερικά κομμάτια από το νέο άλμπουμ της Marina Matiss βιώνοντας μια χαλαρωτική και μαγευτική μουσική εμπειρία!

  • cover play_arrow

    Before I wake up

  • cover play_arrow

    Everytime

  • cover play_arrow

    Memories

  • cover play_arrow

    Strange Days

  • cover play_arrow

    Tomorrow

Instagram: @marina_matiss

Twitter: MarinaMatiss

Spotify: https://open.spotify.com/artist/3lQcnyzR2US4mMP0hBW2dL

 

Σπύρος Ρουγγέρης

Written by: DreamCity

Rate it

0%