Dedications
Γιώργος&Δήμητρα Whitney Houston - I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me) Πολλά μπράβο Antony Monoplay - Trust Me Καλησπέρα στο πιο μελωδικό web radio της Ελλάδας! Βασιλεία Parov Stelar - The Sun (feat. Graham Candy) ΜΟΥ-ΣΙ-ΚΑ-ΡΕΣ!!!

Μουσικη

Στινγκ: Οι μουσικοί θα πρέπει να δώσουν μάχη με την τεχνητή νοημοσύνη τα επόμενα χρόνια

today24/05/2023

Background
share close

Ο Βρετανός τραγουδιστής Στινγκ έγινε ο  23ος «εταίρος» της Βρετανικής Ένωσης Συνθετών Ivors Academy, μετά τους Έλτον Τζον, Πολ Μακάρντεϊ, Κέιτ Μπους, Άντριου Λόιντ Γουέμπερ και άλλους.

Στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο BBC, δήλωσε ότι «οι θεμέλιοι λίθοι της μουσικής ανήκουν σε εμάς, τα ανθρώπινα όντα. Θα υπάρξει μάχη την οποία θα πρέπει να δώσουμε όλοι μας τα επόμενα χρόνια: να υπερασπιστούμε το ανθρώπινο κεφάλαιο απέναντι στην τεχνητή νοημοσύνη».

«Τα εργαλεία είναι χρήσιμα, όμως επαφίεται σε εμάς ο χειρισμός τους», είπε ο Στινγκ, τονίζοντας: «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να αναλάβουν τον έλεγχο οι μηχανές, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ίσως για την ηλεκτρονική μουσική να λειτουργήσει. Αλλά για τα τραγούδια, που εκφράζουν συναισθήματα, δεν νομίζω ότι θα με συγκινούσε», πρόσθεσε.

Written by: DreamCity

Rate it