Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Μουσικη

Φαίη Βαμβακάρη: Η μουσική της ψυχής της, ρέει ολάνθιστα τριαντάφυλλα…

today30/01/2023 45

Background
share close

Η Φαίη Βαμβακάρη είναι ένα νέο αστέρι του καλλιτεχνικού στερεώματος.

Η μουσική μπήκε στη ζωή της από τα πρώτα της χρόνια. Ανασαίνει, ζει στη φαντασία, την επινοητικότητα, την ευελιξία, σαν γνήσια καλλιτέχνιδα μαζί με την επιτακτική της ανάγκη να εκφράσει την ομορφιά και τη δύναμη κάθε τραγουδιού που υποστηρίζει, ενώ ταυτόχρονα, μοιράζεται με το κοινό συναισθήματα αρμονίας και μηνύματα ζωής! 

Μέσα από τα τραγούδια της, στόχο έχει να καταπραΰνει, να ευαισθητοποιήσει τον άνθρωπο και να τον βοηθήσει να αφουγκραστεί όλα όσα συμβαίνουν γύρω του, διευρύνοντας τους ορίζοντες του νου και της σκέψης του!

Η Φαίη Βαμβακάρη μας κάνει συνταξιδιώτες της στα ονειρεμένα ταξίδια των τραγουδιών της και μας φέρνει σε επαφή με πεδία που ίσως, δεν θα εξερευνούσαμε αλλιώς!

Με την αισθησιακή φωνή της μας δημιουργεί εικόνες που μας κάνει να ξεχάσουμε το παρόν και να βυθιστούμε σε έναν κόσμο μαγικό τονώνοντας την πνευματική μας έμπνευση!

Ας την γνωρίσουμε λοιπόν…

Η Φαίη Βαμβακάρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια Αττικής.

Σπούδασε στη καλλιτεχνική σχολή FAME STUDIO του ομίλου Ant1, έχοντας δασκάλες την Julie Massino και την Γκέλυ Σταματοπούλου, όπου εκπαιδεύτηκε στη φωνητική τέχνη, μουσική θεωρία και solfege, καθώς και ανέπτυξε παράλληλα όλες τις δεξιότητες που πρέπει να διαθέτει ένας τραγουδιστής (χορός, υποκριτική, κινησιολογία κ.α).

Συνέχισε τις σπουδές της στο Ωδείο Όπερα Αθηνών, όπου και έλαβε το πτυχίο της στη Μουσικοθεραπεία. Όντως ανήσυχο πνεύμα και θέλοντας συνεχώς να εξελίσσεται πάνω σε αυτό που από μικρή αγαπά, συνεχίζει τις σπουδές της στη φωνητική έως και σήμερα και παρακολουθεί μαθήματα κιθάρας, ukulele. Επιπλέον, ασχολείται και με τη στιχουργική.

Στον ελεύθερο χρόνο της, της αρέσει να διαβάζει βιβλία και να ασχολείται με τον ακτιβισμό για την προστασία των ζώων και του περιβάλλοντος, καθώς αγαπά ιδιαίτερα τη φύση και τα ζώα. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με την Ανθοθεραπεία.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες, έχει συμμετάσχει σε μπάντες και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και είχε την ευκαιρία να συναντήσει πολλούς σημαντικούς δασκάλους στη πορεία της, όπως την Τάνια Κικίδη και τον Βασίλειο Κωστόπουλο Δεναχή.

Έχει εμπειρία σε διάφορα είδη μουσικής, με πλούσιο ρεπερτόριο ξένων και ελληνικών τραγουδιών.

Αρκετά Cover της υπάρχουν και στο διαδίκτυο όπως και στο νέο της προσωπικό κανάλι στο youtube. Ακόμη, δύο νέα τραγούδια δημιουργήθηκαν μετά από την πολύχρονη φιλία και συνεργασία με τον μουσικοσυνθέτη – παραγωγό, Άγγελο Φωστίνη, με τίτλους “Τα χρεώνομαι εγω” και ”Η κάθε μου στιγμή”. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο νέο της κανάλι στο youtube  εδώ: m.youtube.com/@faihvamvakari

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=4ldsi8XL5q0?controls=1&rel=0&playsinline=0&modestbranding=0&autoplay=0&enablejsapi=1&origin=https%3A%2F%2Flifespeed.gr&widgetid=1]

Written by: DreamCity

Rate it

0%