Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Μουσικη

Στις 31/01 οι ΄΄ONIRAMA΄΄ σε μία μοναδική βραδιά στην Εθνική Λυρική Σκηνή

today30/01/2022 15

Background
share close
Μια μοναδική βραδιά στην Εναλλακτική Σκηνή, στο κτίριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος τη Δευτέρα 31/1/22.

Μια μοναδική βραδιά, αφιερωμένη στον επετειακό δίσκο τους, «ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ για Μικρούς και Μεγάλους» θα παρουσιάσουν οι ONIRAMA, τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στην Εναλλακτική Σκηνή, στο κτίριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρέα με εκλεκτούς φίλους.

Οι Παυλίνα Βουλγαράκη, Σαλίνα Γαβαλά, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Νάντια Κοντογεώργη, Κώστας Μακεδόνας, Κωστής Μαραβέγιας, Παναγιώτης Μάργαρης, Πάνος Μουζουράκης, Νίκος Μουτσινάς, Πέννυ Μπαλτατζή, Νατάσσα Μποφίλιου, Μίλτος Πασχαλίδης, Μιρέλα Πάχου, Δανάη Πολίτη, Γιώργος & Νίκος Στρατάκης και Solmeister συναντιούνται επί σκηνής με τους ONIRAMA, παρουσιάζοντας ξεχωριστά ντουέτα από το πολυσυλλεκτικό «ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ» αλλά και αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Η Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ, ανοίγει αυλαία και γίνεται το σημείο συνάντησης των πιο ανατρεπτικών συμπράξεων, σε μια βραδιά αφιερωμένη στη μουσική. Ο επετειακός δίσκος των ONIRAMA που κυκλοφόρησε πρόσφατα και αγαπήθηκε αμέσως, αποτελεί το έναυσμα για αυτή την ξεχωριστή μουσική συνάντηση. Με έμπνευση από τα 3 Δεκαράκια δισκάκια, οι ONIRAMA συναντούν αγαπημένους φίλους και ξεφυλλίζουν παρέα το «Ανθολόγιο για Μικρούς και Μεγάλους». Τα 3 Δεκαράκια δισκάκια θα γεμίσουν το χώρο με διαφορετικά αρώματα, ηχοχρώματα, συναισθήματα και εικόνες.

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί για την ενίσχυση του έργου της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ, το οποίο αποσκοπεί στη φροντίδα και ολιστική υποστήριξη εφήβων και νεαρών ενηλίκων που προέρχονται από Δομές Κλειστής Παιδικής Προστασίας. Μέσω των δράσεων του φορέα (εκπαιδευτικών, ψυχοκοινωνικής ενδυνάμωσης, πολιτιστικών και αθλητικών) διευκολύνεται η ομαλή και απρόσκοπτη εξέλιξη του παραπάνω πληθυσμού καθώς και η συμπερίληψή του στην κοινωνία με απώτερο σκοπό την ανεξάρτητη-αυτόνομη διαβίωσή του. Το έργο της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ υποστηρίζεται από την ιδρυτική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Προπώληση εισιτηρίων online στο ticketservices.gr, τηλεφωνικά στο 2107234567 και στο εκδοτήριο της Ticket Services, Πανεπιστημίου 39.

Παραγωγή: YOLO Music

Με αρώματα και ηχοχρώματα από το Τσίπουρο Δεκαράκι

Το Ανθολόγιο για Μικρούς και Μεγάλους κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από τη Minos EΜΙ Universal, σε παραγωγή YOLO Music:

https://Onirama.lnk.to/AnthologioGiaMikrousKaiMegalous

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022
ώρα προσέλευσης: 19.00
ώρα έναρξης: 20.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Α Ζώνη: 35€
Β Ζώνη: 25€
Γ Ζώνη: 15 €

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
– τηλεφωνικά: 2107234567
– online: www.ticketservices.gr
– εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5% επί της τιμής του εισιτηρίου.
 
Οι αίθουσες της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ θα λειτουργούν ως αμιγείς χώρος.

Κατερίνα Καράμπελα

Written by: DreamCity

Rate it

0%