Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Χορος

“Tango vs Flamenco Pasiones”

today17/09/2021

share close

Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

TANGO VS FLAMENCO PASIONES

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

H ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ  ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

To TANGO των δύο συναντά την εσωτερική πάλη του μοναχικού FLAMENCO σε μια εκρηκτική χορευτική παράσταση.

Οι λαοί της Αργεντινής και της Ισπανίας με έντονη την προσωπική επανάσταση των συναισθημάτων τους εκφράζονται με ρυθμούς ψυχής που αγγίζουν όλο τον κόσμο.

Από το κοινό πάθος και την  χορευτική φλόγα των δυο πολιτισμών, απελευθερώνονται οι δυνάμεις του πόθου και του ερωτισμού και έρχονται αντιμέτωποι σε μια ανεπανάληπτη χορευτική «διαμάχη». Αισθήματα γεννημένα από τον έρωτα, τον πόνο και την νοσταλγία γίνονται λέξεις και φράσεις και μετουσιώνονται σε χορό που λυτρώνει.

Μέσα από συγκλονιστικές χορογραφίες και μια σπάνια πλοκή, υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Φάμη, 17 κορυφαίοι χορευτές του αυθεντικού Tango και του Flamenco, εναλλάσσονται στην ίδια σκηνή σε ένα θέαμα γεμάτο σύμβολα, αυτοσχεδιασμό και ατελείωτες φιγούρες αισθήσεων.

Αγαπημένα Tango & Flamenco κορυφώνονται από τις μοναδικές ερμηνείες της μελωδικής φωνής της Σαβίνας Γιαννάτου και του παγκοσμίου φήμης βραβευμένου τραγουδιστή AlfredoTejada από την Γρανάδα της Ισπανίας, με την συνοδεία της πενταμελούς  ζωντανής ορχήστρας Acropoli5tango, της κιθάρας και των κρουστών υπό την διεύθυνση του Αργεντίνου μουσικού Roman Gomez.

Πρόσκληση σε μια διαχρονική και συγχρόνως άχρονη πολιτισμική περίπλεξη, εκεί που η τέχνη δεν έχει σύνορα, ένα ταξίδι σε δυο αγαπημένες χώρες του Νότου, που θα μαγέψει τους λάτρεις της μουσικής και του χορού!

Υπό την Αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής.

Η αγορά αυτού του εισιτηρίου ισχύει μόνο για ένα άτομο και αποκλειστικά και μόνο για την ημερομηνία, εκδήλωση και θέση για την οποία έχει εκδοθεί, διαφορετικά δεν θα επιτραπεί η είσοδος στον κάτοχο.

Το κάθε εισιτήριο είναι αυστηρά προσωπικό και δεν μεταβιβάζεται.
Τα διαζώματα είναι αριθμημένα και η θέση που επιλέγεται είναι και η οριστική.

Αγορά εισιτηρίων: www.viva.gr

Υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους θεατές κατά την είσοδο τους στο θέατρο, κατά την τοποθέτηση τους στις θέσεις τους, καθ΄ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης και κατά την έξοδο τους από το χώρο.

http://greekfestival.gr/oroi-chrisis/

http://greekfestival.gr/plirofories-eisitirion/

Written by: DreamCity

Rate it

0%