Μουσικη

Το Σάββατο 17 Ιουλίου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μας καλεί στην πλατεία της πανέμορφης Κύμης στην Εύβοια!

today17/07/2021

Background
share close

Το Σάββατο 17 Ιουλίου στις 21:00 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα βρίσκεται στην όμορφη πλατεία της αγαπημένης Κύμης στην Εύβοια, σε ένα μοναδικό event παρουσίασης του video clip του τραγουδιού «Έλα στη Κύμη», μια ιδέα, εκτέλεση και παραγωγή του Δημήτρη Κοντογιάννη.

Μαζί του σε αυτό το τόσο ξεχωριστό event «Double Dj Set Back to Back» από τους Dj Miss M & Dj Announa.

Το τραγούδι μας «Έλα στη Κύμη» προβάλλεται ζωντανά με video clip στην πλατεία της Κύμης και ζωντανά θα ανέβει στο youtube μέσα από το τόπο του! Ναι και καθιστοί μπορούμε!

Σάββατο 17 Ιουλίου στις 21:00 θα είμαστε όλοι στην πλατεία της Κύμης να δούμε το όνειρο νέων ανθρώπων, που αγαπούν τον τόπο τους, να μετουσιώνεται σε τέχνη μέσα σε μια ξεχωριστή βραδιά, που θα θυμόμαστε για καιρό!

Συνδιοργάνωνες:  Libro Café, Αλμπαρτος Café, Μεζέ λα Φαμ, Soropia

Written by: Dreamcity

Rate it

Previous post

Μουσική

Στις 18 Ιουλίου η Μαρία Παπαγεωργίου στο θέατρο Μυθωδία!

Η Μαρία Παπαγεωργίου επιστρέφει, μετά από χρόνια, στο Ρέθυμνο με το ιδιαίτερο project της Solo Out την Κυριακή 18 Ιουλίου στο Θέατρο Μυθωδία. Πάντα ανήσυχη και συνεπής στο όνειρό της, καταργεί τις ρεπερτοριακές νόρμες και έρχεται με μια νέα πρόταση. Το Solo Out είναι μια μοναχική επί σκηνής διαδρομή που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2010 και βρήκε έδαφος να ανθίσει δέκα χρόνια μετά στη σκηνή του Gazarte στην Αθήνα, όχι ως ανάγκη […]

today17/07/2021

Post comments (0)

Απάντηση

0%