Μουσική

Ο Σταύρος Σιόλας στις 15 Ιουλίου στη πλαζ Αρετσούς!

today11/07/2021

Background
share close

Στο πλαίσιο του Summer in the City – SKG Music Festival!
Η καθημερινή πολιτιστική πρόταση!

Ο Σταύρος Σιόλας επιστρέφει στην πόλη που αγάπησε και αγαπήθηκε μέσα από το φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης! Με τη βαλίτσα του γεμάτη τραγούδια όπως της Άρνης το νερό, το Γεροπλάτανο, τα Διόδια, το Κάθε φορά, το Χωρίς εσένα αλλά και το πρόσφατο Σαν Χουάν από τον καινούργιο δίσκο «Φωνές θιάσου» αλλά και με τη χαρακτηριστική του φωνή, ετοιμάζει μια παράσταση που θα μας συγκινήσει και θα μας ξεσηκώσει όπως εκείνος ξέρει.
Με άξονες το λυρισμό και την παράδοση, την κατάνυξη και το διονυσιασμό θα μας ταξιδέψει σ ένα ευρύ φάσμα του ελληνικού τραγουδιού μέσα από το προσωπικό του ρεπερτόριο αλλά και τραγούδια σημαντικών Ελλήνων συνθετών και τραγουδοποιών που ξανακαινουργιώνει με τη φωνή του αλλά και με ευρηματικές ενορχηστρώσεις!

Πληροφορίες
Πλαζ Αρετσούς, Καλαμαριά

Ώρα προσέλευσης: 20:00

Ώρα έναρξης 21:00

Πρόσβαση: Γραμμή 5 ΟΑΣΘ στάση Καμινίκια, μεγάλος χώρος parking

Είσοδος: 12€

Written by: Dreamcity

Rate it

Previous post

Dream Diary

“Μανάδες” της Τζένης Κοσμίδου

Εκεί έξω υπάρχουν γυναίκες που επέλεξαν να φέρουν στο κόσμο ένα παιδί και δυο και τρία. Αυτό βλέπεις τους έμαθαν από μικρές πως έπρεπε να κάνουν για μην τις δείχνει ο κόσμος με το δάχτυλο. Πλέον βουλιάζουν κάθε μέρα από το βάρος της ευθύνης, για την οποία φυσικά κανείς δε φρόντισε νωρίτερα να τους μιλήσει. Υπάρχουν και εκείνες οι άλλες, που η ιδέα του παιδιού τις έκανε να ανατριχιάζουν σύγκορμες […]

today11/07/2021

Post comments (0)

Απάντηση

0%