Κινηματογραφος

Saturday Movie: Little Fish (2020)

today29/05/2021

Background
share close

Little Fish (2021)

Χώρα: USA, Canada

Σκηνοθέτης: Chad Hartigan

Ηθοποιοί: Olivia Cooke, Jack O’Connell, Soko, Raúl Castillo

Ένα ζευγάρι παλεύει να κρατήσει τη σχέση του καθώς ένας ιός που προκαλεί απώλεια μνήμης εξαπλώνεται και απειλεί να σβήσει την ιστορία της αγάπης του.

Φανταστείτε να ξυπνήσετε σε έναν κόσμο όπου ξέσπασε μια πανδημία ή οποία προκαλεί στα θύματά της απώλεια αναμνήσεων. Φανταστείτε να ξυπνήσετε μια μέρα και να μην θυμάστε τον άνθρωπό σας!

Αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο βρίσκεται το πρωταγωνιστικό μας δίδυμο. Όταν ο Τζουντ μολύνεται από την ασθένεια, το νεαρό ζευγάρι θα κάνει οτιδήποτε μπορεί για να κρατήσει τη μνήμη της αγάπης τους. Αλλά πώς μπορεί να χτιστεί ένα μέλλον όταν συνεχίζεται να χτίζεται ξανά το παρελθόν;

Κάθε Σάββατο, μέσα από αυτήν εδώ την στήλη, σας προτείνω μία ταινία την οποία παρακολούθησα πρόσφατα και μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε ότι είμαι μεγάλος ταινιοφάγος, ότι αποφεύγω δια ροπάλου κάθε είδους σειρά, καθώς και ότι δεν παρακολουθώ σχεδόν καθόλου τηλεόραση. Όσες και όσοι από εσάς, επιθυμείτε να προτείνετε κάποια ταινία η οποία σας άρεσε και θέλετε να την παρουσιάσω μέσα από αυτήν εδώ την στήλη, δεν έχετε παρά να μου στείλετε ένα email στο srouggeris@gmail.com.

Σπύρος Ρουγγέρης

Written by: DreamCity

Rate it

Previous post

Βιβλίο

Προκήρυξη 10ου Διεθνούς Λογοτεχνικού Διαγωνισμού 2021

Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος προκηρύσσει τον 10ο Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό 2021, με λήξη την 20η Ιουλίου 2021. Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει τα είδη του λόγου: Διήγημα, Νουβέλα, Ποίηση, Παιδικό παραμύθι, Παιδικό – νεανικό διήγημα. Η κρίση των έργων θα γίνει από κριτική επιτροπή που ορίζεται από το Δ.Σ. του Ομίλου και αποτελείται από διακεκριμένους λογοτέχνες και συγγραφείς. Για λόγους διασφάλισης της αντικειμενικότητας του διαγωνισμού, τα […]

today28/05/2021

Post comments (0)

Απάντηση

0%