Κινηματογραφος

Saturday Movie: Oxygen (2021)

today15/05/2021

Background
share close

Oxygen (2021)

Χώρα: France, USA

Σκηνοθέτης: Alexandre Aja

Ηθοποιοί: Mélanie Laurent, Malik Zidi, Laura Boujenah, Eric Herson-Macarel

Μια γυναίκα ξυπνά χωρίς να θυμάται τίποτα σε έναν θάλαμο κρυοσυντήρησης, όπου το οξυγόνο εξαντλείται γρήγορα, και πρέπει να θυμηθεί ποια είναι για να επιβιώσει. Χωρίς διαφυγή. Χωρίς μνήμη. 90 λεπτά για να ζήσει.

Αρκετά καλό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με μια πολύ καλή Melanie Laurent και ένα έξυπνο και εφευρετικό σενάριο. Είναι μια ταινία που την κρατά όλη στον ώμο της η Laurent και τα πάει πολύ καλά.

Αρκετά καλή για κάποιον που του αρέσουν ταινίες σε κλειστό και σταθερό χώρο, με ένα πρωταγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά με ενδιαφέρον φουτουριστικό σενάριο και αγωνιώδη εξέλιξη.

 

Κάθε Σάββατο, μέσα από αυτήν εδώ την στήλη, σας προτείνω μία ταινία την οποία παρακολούθησα πρόσφατα και μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε ότι είμαι μεγάλος ταινιοφάγος, ότι αποφεύγω δια ροπάλου κάθε είδους σειρά, καθώς και ότι δεν παρακολουθώ σχεδόν καθόλου τηλεόραση.

Όσες και όσοι από εσάς, επιθυμείτε να προτείνετε κάποια ταινία η οποία σας άρεσε και θέλετε να την παρουσιάσω μέσα από αυτήν εδώ την στήλη, δεν έχετε παρά να μου στείλετε ένα email στο srouggeris@gmail.com.

Σπύρος Ρουγγέρης

Written by: DreamCity

Rate it

Previous post

Θέατρο

«Αυτοί που περπατούν στα σύννεφα» του Γιάννη Σκαραγκά On Demand

Παρατείνονται οι διαδικτυακές παραστάσεις της νέας παραγωγής του θεάτρου OLVIO «ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ» του Γιάννη Σκαραγκά σε σκηνοθεσία Νατάσας Παπαμιχαήλ, έως τέλος Μαΐου, δεδομένου ότι τα θέατρα παραμένουν κλειστά και οι περιορισμοί δεν επιτρέπουν τις ζωντανές παραστάσεις. Από 3 Μαΐου, το 50% των εσόδων θα διατεθεί στο σύλλογο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» Η αναζήτηση του προορισμού στον έρωτα και στη σκληρή πραγματικότητα της Ιστορίας, μέσα από το πρόσωπο του Άγγλου ποιητή Ρ. Μπρουκ, […]

today14/05/2021

Post comments (0)

Απάντηση

0%