Κινηματογραφος

Saturday Movie: I Care A Lot (2020)

today10/04/2021

Background
share close

Κάθε Σάββατο, μέσα από αυτήν εδώ την στήλη, σας προτείνω μία ταινία, την οποία παρακολούθησα μέσα στην εβδομάδα και μου έκανε μεγάλη εντύπωση.

Όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε ότι είμαι μεγάλος ταινιοφάγος, ότι εκ πεποιθήσεως αποφεύγω δια ροπάλου κάθε είδους σειρά, καθώς και ότι δεν παρακολουθώ σχεδόν καθόλου τηλεόραση.

Όσες και όσοι από εσάς, επιθυμείτε να προτείνετε κάποια ταινία η οποία σας άρεσε και θέλετε να την παρουσιάσω μέσα από αυτήν εδώ την στήλη, δεν έχετε παρά να μου στείλετε ένα email στο srouggeris@gmail.com.

Σπύρος Ρουγγέρης

I Care A Lot (2020)

Χώρα: UK

Σκηνοθέτης: J Blakeson

Ηθοποιοί: Rosamund Pike, Peter Dinklage, Eiza González, Dianne Wiest

Μια διεφθαρμένη δικαστική συμπαραστάτρια που ιδιοποιείται τις οικονομίες των ηλικιωμένων υπό την προστασία της, βρίσκει τον δάσκαλό της όταν προσπαθεί να εξαπατήσει μια γυναίκα που τελικά δεν είναι τόσο αθώα όσο φαίνεται.

Το I Care A Lot, είναι ένα βαθιά σαρκαστικό όσον αφορά το χιούμορ του, θρίλερ. Έχει όμως ταυτόχρονα και μια πολιτική πλευρά, η οποία εστιάζει στην λειτουργία του συστήματος εξουσίας στην εποχή μας!

Written by: DreamCity

Rate it

Previous post

Μουσική

Νέο τραγούδι από τον Μπάμπη Βελισσάριο: «Να περιμένεις»

«Να περιμένεις» τιτλοφορείται το νέο τραγούδι του Μπάμπη Βελισσάριου σε μουσική Κώστα Μάκρα και στίχους Μάριου Μάκρα, που κυκλοφόρησε από τον Μετρονόνο. Το τραγούδι έρχεται τέσσερα χρόνια μετά από την πρώτη συνεργασία του Κώστα Μάκρα με τον Μπάμπη Βελισσάριο, το 2017, στον κύκλο συναυλιών «Μετασχηματισμοί» της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, όπου ο Κώστας Μάκρας συμμετείχε με 6 τραγούδια σε ποίηση Χάινριχ Χάινε, σε μετάφραση Διονύση Καψάλη και ερμηνευτή τον Μπάμπη […]

today10/04/2021

Post comments (0)

Απάντηση

0%