Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Ψυχολογία

Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων

today09/04/2021 5

Background
share close

Με χαρά σας προσκαλούμε στο μεγαλύτερο φιλανθρωπικό πρόγραμμα που έχει παρουσιάσει ποτέ το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων: την 2η Δράση Κοινωνικής Ενδυνάμωσης www.drasi.eu. Το πρόγραμμα, εμπνευσμένο από τον Αργύρη Σ. Μάρδα, έχει ως σκοπό να ανατρέψει τις δυσοίωνες προβλέψεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τις ψυχικές επιπτώσεις της πανδημίας και περιλαμβάνει ουσιαστικές δράσεις όπως: Θεραπείες Τραύματος και Ψυχικής Αποφόρτισης, Εκπαιδεύσεις Συναισθηματικής Νοημοσύνης και Υποτροφίες καλύπτοντας όλο το φάσμα της κοινωνίας.

Ποιοι μπορούν να πάρουν μέρος;

Η πανδημία μας χτύπησε όλους ανεξαιρέτως, χωρίς διακρίσεις. Έτσι και στην 2η Δράση Κοινωνικής Ενδυνάμωσης μπορούν να πάρουν μέρος όλοι, αρκεί να μιλούν Ελληνικά και ζουν στην Ελλάδα.

Για πληροφορίες και για να πάρετε μέρος πατήστε εδώ: https://drasi.eu/pare-meros/

Τι περιλαμβάνει;

Η Φιλανθρωπική Δράση του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων περιλαμβάνει:

  • Πάνω από 400 δωρεάν θεραπευτικές εφαρμογές ψυχικής αποφόρτισης Expansion Method σε:
    • Καρκινοπαθείς.
    • Ιατρούς και Νοσηλευτές της πρώτης γραμμής.
    • σε ανθρώπους που έχουν δεχτεί bullying.
    • σε ανθρώπους που παρουσίασαν κρίσεις πανικού κατά την διάρκεια του Covid-19.
  • 000 Υποτροφίες από 90% έως 100% στο πρόγραμμα Βελτίωσης Συναισθηματικής Νοημοσύνης.
  • Έως και 100 Υποτροφίες σε διορισμένους εκπαιδευτικούς στα προγράμματα Συμβούλων Κοινωνικής Συναισθηματικής Μάθησης και σε ψυχολόγους στα προγράμματα Ψυχικής Αποφόρτισης (Σύμβουλοι PdC – Expansion Method) με κάλυψη 100% του κόστους σπουδών.

Πώς μπορώ να πάρω μέρος;

Μπορείς να πάρεις μέρος ως Δικαιούχος, ως Εθελοντής και ως Χορηγός.

Οι Δικαιούχοι είναι όλοι επωφελούνται από τις θεραπείες και τα προγράμματά μας. Περισσότερα εδώ: https://drasi.eu/pare-meros .

Οι Εθελοντές είναι όλοι όσοι θέλουν να μας βοηθήσουν να φέρουμε εις πέρας το αισιόδοξο όραμά μας. Μια κοινωνία που θα ανακάμψει πολύ γρήγορα από τις ψυχικές επιπτώσεις της πανδημίας. Περισσότερα εδώ: https://drasi.eu/volunteer .

Οι Χορηγοί είναι εταιρείες που μπορούν να προσφέρουν είτε χρήματα είτε προϊόντα που εξυπηρετούν τους σκοπούς μας και όλοι όσοι συνδράμουν στα προγράμματα του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων. Περισσότερα στο 21019841088.

Για συνεντεύξεις καλέστε στο 2109841088, Αργύρης Σ. Μάρδας, πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων, εμπνευστής 2ης Δράσης Κοινωνικής Ενδυνάμωσης.

Written by: DreamCity

Rate it

0%