Κινηματογραφος

Saturday Movie: Red Dot (2021)

today13/03/2021

Background
share close

Από σήμερα και κάθε Σάββατο, μέσα από τούτη εδώ την στήλη, θα σας προτείνω μία ταινία, την οποία παρακολούθησα μέσα στην εβδομάδα και μου έκανε μεγάλη εντύπωση.

Όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε ότι είμαι μεγάλος ταινιοφάγος, ότι εκ πεποιθήσεως αποφεύγω δια ροπάλου κάθε είδους σειρά, καθώς και ότι δεν παρακολουθώ σχεδόν καθόλου τηλεόραση.

Όσες και όσοι από εσάς, επιθυμείτε να προτείνετε κάποια ταινία η οποία σας άρεσε και θέλετε να την παρουσιάσω μέσα από αυτήν εδώ την στήλη, δεν έχετε παρά να μου στείλετε ένα email στο srouggeris@gmail.com.

Σπύρος Ρουγγέρης

Το κινηματογραφικό μας ταξίδι, αρχίζει!

Red Dot (2021)

Η ιστορία μας ταξιδεύει στα βουνά της βόρειας Σουηδίας.

Εκεί θα ακολουθήσουμε τον David και την Nadja, η οποία είναι έγκυος.

Το ζευγάρι προσπαθεί να ανανεώσει τη σχέση του, κάνοντας ένα ρομαντικό ταξίδι στη φύση. Ωστόσο, μια διαμάχη που θα έχουν εκεί με δυο κυνηγούς, μετατρέπει την πεζοπορία τους στον απόλυτο εφιάλτη και τους ίδιους σε θηράματα.

Οι δυο τους θα βρεθούν απομονωμένοι στην άγρια φύση προσπαθώντας να ξεφύγουν από τους εκτελεστές και το παρελθόν τους.

Χώρα: Sweden

Σκηνοθέτης: Alain Darborg

Ηθοποιοί: Nanna Blondell, Johannes Kuhnke, Anastasios Soulis, Kalled Mustonen, Thomas Hanzon, Anna Azcárate, Tomas Bergström, Melvin Solin, Johan Hedman, Peter Borossy, Veronica Mukka, Per Mårthans

Είδος ταινίας: Τρόμου / Θρίλερ

Written by: DreamCity

Rate it

Previous post

Θέατρο

2022 Έτος Ιάκωβου Καμπανέλλη

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, ανακηρύσσει το 2022 ως «Έτος Ιάκωβου Καμπανέλλη», με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από τη γέννησή του. Στις 2 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα των γενεθλίων του, θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια εκδήλωση του «Ετους Ιακώβου Καμπανέλλη». Το σύνολο των εκδηλώσεων, στο πλαίσιο του αφιερωματικού έτους, τελούν υπό την αιγίδα του ΥΠΠΟΑ. H διαδικασία για την κήρυξη «Ετους Ιάκωβου Καμπανέλλη» ξεκίνησε Μάρτη 2020, […]

today12/03/2021

Post comments (0)

Απάντηση

0%