Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Κινηματογραφος

ΥΠΟΠΤΟΣ (Accused) από 1 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους

today30/01/2024 27

Background
share close

ΥΠΟΠΤΟΣ (Accused)
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 87’
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Philip Barantini
ΣΕΝΑΡΙΟ: Barnaby Boulton, James Cummings
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Chaneil Kular, Lauren Ajufo, Nitin Gantra, Nila Ailia

Από τον καταξιωμένο σκηνοθέτη της ταινίας ΣΗΜΕΙΟ ΒΡΑΣΜΟΥ.
Αφού βρίσκεται μπλεγμένος, σε μια κοινωνία με εμμονή για εκδίκηση που τον επιλέγει λανθασμένα κατά λάθος ως τον επόμενο στόχο της, ένας νεαρός άνδρας πρέπει να επιβιώσει τη νύχτα καθώς το διαδικτυακό κυνήγι μαγισσών φτάνει στην εξώπορτά του, σε αυτό το ψυχολογικό θρίλερ.
Ψεύτικες κατηγορίες που εξαπλώνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολύ επικίνδυνες συνέπειες όταν ο εικοσάχρονος Χάρι, ταξιδεύει από την πόλη στο πατρικό του στην επαρχία. Μόλις φτάσει εκεί, ο Χάρι ανακαλύπτει ότι ο σταθμός από τον οποίο ταξίδεψε έχει χτυπηθεί από τρομοκρατική επίθεση, με τον δράστη που φαίνεται στις κάμερες να μοιάζει με αυτόν. Αφού παρερμηνευθεί ως ύποπτος βομβιστικής επίθεσης σε τρένο στο Λονδίνο, άγνωστοι ‘ήρωες-εκδικητές’ αρχίζουν να παρακολουθούν το σπίτι του, και ο Χάρι πρέπει να αποδείξει την αθωότητά του στις διαδικτυακές μάζες και να υπερασπιστεί το σπίτι του και τον εαυτό του από εκείνους.

Ο σκηνοθέτης δηλώνει: «Μετά τη σκηνοθεσία των «Villain» και «Σημείο βρασμού», που ξέρετε ότι είναι κοινωνικές πραγματικές ταινίες, αυτή η ταινία έπρεπε να αισθάνεται το ίδιο αυθεντική και σχετική με αυτές. Έτσι, το να κάνεις μια ταινία που εξετάζει τις φυλετικές αδικίες ταυτόχρονα με την απομάκρυνση της ηθικής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι η τέλεια συνέχεια, μια ταινία που κάνει μια επισήμανση για όλα αυτά τα πραγματικά ζητήματα με έναν αξιομνημόνευτο τρόπο. Σκοπεύω να διατηρήσω αυτή την ταινία όσο πιο προσγειωμένη, σκληρή και αληθινή γίνεται για να κάνω τους ανθρώπους να νιώθουν ότι αυτό θα μπορούσε πραγματικά να τους συμβεί.

Υλικά των ταινιών μπορείτε να βρείτε εδώ: Spentzos Film Releases
1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ SPENTZOS FILM

Κατερίνα Καράμπελα

Written by: DreamCity

Rate it

0%