Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Μουσικη

PARIS-ATHENES-BERLIN / ELECTRO SWING-CABARET PROJECT στο Επί Κολωνών με την performer Pavlina Styl

today20/05/2023 34 1

Background
share close

Στο πλαίσιο του OFF OFF ATHENS THEATER FESTIVAL 2023, η περφόρμερ Pavlina Styl παρουσιάζει μαζί με το κουαρτέτο της ένα νέο project γεμάτο συναισθηματικές εναλλαγές με ιδιαίτερα κομμάτια και πρωτότυπες διασκευές swing-jazz-cabaret, τα οποία συνδυάζουν ηλεκτρονικό ήχο, θεατρικά στοιχεία και κινηματογραφική ατμόσφαιρα. Ερμηνεύει σε τέσσερις γλώσσες διαχρονικά κομμάτια του διεθνούς και ελληνικού ρεπερτορίου βασισμένα κυρίως στο μουσικό θέατρο, το καμπαρέ και τον κινηματογράφο μέσα από τους ρυθμούς των J. Brel, Ε, Piaf, P. Kass M. Dietrich, K. Weill, Nino Rota, J. Kander κ.α με σκοπό να παρασύρει τους θεατές με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την αισθαντικότητα της, στα σκοτεινά μονοπάτια του έρωτα, της διαφορετικότητας, του πάθους, της αναρχίας και του απαγορευμένου.

Συντελεστές:

Μουσική επιμέλεια: Pavlina Styl

Πιάνο: Αναστάσιος Χαμηλάκης

Σαξόφωνο: Δημήτρης Σίμος

Κοντραμπάσο: Γιώργος Ρούλος

Ντράμς & Κρουστά: Σεραφείμ Μπέλλος

Φωτισμοί: Νύσος Βασιλόπουλος

Σχεδιασμός αφίσας: Στέλιος Τριχαντήρης

Ερμηνεύει: Pavlina Styl

Promo Trailer παράστασηςhttps://youtu.be/Nqn-eUuFxoo                               

Ημέρες  παραστάσεων: Σάββατο 10 Ιουνίου ώρα 20:15, Κυριακή 11 Ιουνίου ώρα 22:00

Διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά χωρίς διάλειμμα

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 5 €

Χώρος: Επί Κολωνώ Κεντρική σκηνή

Διεύθυνση: Ναυπλίου 12 & Λένορμαν 94

Τηλέφωνο: 210 5138067

Στάση Μετρό: Μεταξουργείο

Κράτηση θέσεων & Πώληση εισιτηρίων:

στο ταμείο του Επί Κολωνώ, Ναυπλίου 12 & Λένορμαν 94, Κολωνός

τηλ 210 5138067  στο www.epikolono.gr και στο https://www.viva.gr/tickets/theater/festival/off-off-athens-theater-festival-2023/

PAVLINA STYL – Σύντομο βιογραφικό

Η Pavlina Styl σπούδασε Medical Sciences-Ηealth Psychology στο Πανεπιστήμιο του Surrey-Guildford με μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο του Sheffield στην Αγγλία. Επιστρέφοντας στην Αθήνα ξεκίνησε τις σπουδές της στη μουσική, παρακολούθησε μαθήματα κλασικού τραγουδιού και μουσικού θεάτρου με τη σοπράνο Μάιρα Μηλολιδάκη, σύγχρονο τραγούδι με την  Έλλη Πασπαλά, μαθήματα υποκριτικής με την Ελένη Σκότη, την Πέμη Ζούνη, τον Κίμωνα Φιορέτο, τον Σύλλα Τζουμέρκα και κινησιολογίας με τη Mόνικα Κολοκοτρώνη και την Φρόσω Κορρού. Έχει εμφανιστεί σε συναυλίες, περφόρμανς και μουσικοθεατρικά φεστιβάλ όπως το μικρό Παρίσι των Αθηνών-Petit Paris d’ Athenes κ.α. Ξεχώρισαν οι παραστάσεις της με τους τίτλους «MiLorDs», «Danser dans leNoir», «Les demoiselles d’ Avignon», «Double visage à l’extrême» κ.α. όπου συνεργάστηκε με τους πιανίστες-συνθέτες Mάνο Κιτσικόπουλο, Χρίστο Θεοδώρου, Νίκο Καλαντζάκο και με τζαζ μουσικά σύνολα στην Αθήνα, σε χώρους όπως: το Athenaeum Kελάρι Maria Callas, το Faust Theater, το Θέατρο Χυτήριο, το El Convento del Arte, το Θέατρο Εliart, το Νομισματικό Μουσείο Aθηνών, το Τρένο στο Ρουφ κ.ά., ερμηνεύοντας τραγούδια του διεθνούς και ελληνικού ρεπερτορίου βασισμένα στο μουσικό θέατρο και το καμπαρέ, αλλά και στον κινηματογράφο με valse, tango,swing και jazz διασκευές μέσα από τους ρυθμούς των J. Brel, Ε. Piaf, Κ. Weill, Μ. Dietrich, Ν. Rota, J. Kander, C. Porter, Γ. Σπανό, Σ. Κραουνάκη, Λ. Πλάτωνος κ.ά. Το 2019-2020 έπαιξε στη μουσικοθεατρική παράσταση «Clock Tick» σε σκηνοθεσία Πέμης Ζούνη. Το 2018 ηχογράφησε την φωνή της για την θεατρική παράσταση «Pieta» του Γιώργου Στεφανακίδη που παίχτηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στο Διεθνές φεστιβάλ του Κιέβου και τώρα παρουσιάζει τον θεατρικό μονόλογο «4.48 Psychosis» της Σάρα Κέιν σε σκηνοθετική επιμέλεια Ελένης Σκότη στο Θέατρο Επι Κολωνώ. 

Performer Pavlina Styl

Instagram: https://www.instagram.com/pavlina_styl_official/?hl=en

Facebook page: https://www.facebook.com/Παυλίνα-Στυλιανού-Pavlina-Styl-471372359699429/timeline/

 

Κατερίνα Καράμπελα

Written by: DreamCity

Rate it

0%