Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Τραγούδι

Τα “Μαγεμένα Νερά” της Παρασκευής Δουρουκλάκη – Νέο τραγούδι

today07/05/2023 152

Background
share close

Η Παρασκευή Δουρουκλάκη μας παρουσιάζει το πρώτο της ολοκληρωμένο τραγούδι με τίτλο «Μαγεμένα νερά», σε στίχους της ίδιας και σε μουσική που μοιράζεται με τον Γιώργο Διγενή!

Η Παρασκευή είναι ηθοποιός, στιχουργός, μουσικός και τραγουδίστρια. Την πρωτογνωρίσαμε, ερμηνευτικά, μέσα από την διασκευή του Bengoa στο τραγούδι «Η σωτηρία της ψυχής» αλλά και ως στιχουργό στο καινούργιο τραγούδι του Bengoa «Planeta» με τη συμμετοχή της Nalyssa Green.

Το «Μαγεμένα νερά» είναι ένα ατμοσφαιρικό τραγούδι που δεν ακολουθεί την κλασική δομή ενός κομματιού, εκφράζοντας την επιθυμία της ηρωίδας του τραγουδιού να ζήσει σε έναν μαγικό θαλασσινό κόσμο και να αγαπηθεί! Σαν μία εξομολόγηση, μία εγωιστική παράκληση προς τον άνεμο να φέρει κάτι που δεν μπορεί να έρθει. Κάτι μη επίγειο, να μας σώσει μαγικά αφού δεν νιώθουμε αρκετοί να σωθούμε μόνοι μας. Ο κύκλος επαναλαμβάνεται και η αναμονή πνίγει… Η ελπίδα για αυτόν τον άλλο λυτρωτικό κόσμο μοιάζει να είναι μόνο φαντασίωση και προσευχή.

Ο Γιώργος Διγενής (Mellowsophy Music) υπογράφει την παραγωγή του τραγουδιού, η μίξη έγινε από τον Στάθη Καρυπίδη ενώ το mastering από τον Βαγγέλη Γεωργαντζή. Το video clip έχει επιμεληθεί ο Eric Giovon. 

Ακούστε το τραγούδι και δείτε το video clip στο YouTube ΕΔΩ

Λίγα λόγια για την Παρασκευή Δουρουκλάκη

Η Παρασκευή είναι απόφοιτη της Νομικής Αθήνας και του Νέου Ελληνικού Θεάτρου του Γιώργου Αρμένη. Είναι στιχουργός, παίζει πιάνο και τραγουδάει. Είναι, επίσης, η επιλογή του σπουδαίου Πέτερ Στάιν για τον ρόλο της Σελιμέν στον Μισάνθρωπο του Μολιέρου, δίπλα στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, που παρουσιάζεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Το θεατρικό της ντεμπούτο ήταν ο ρόλος της Πελαγίας στο έργο «Νύχτα της Κουκουβάγιας» του Γιώργου Διαλεγμένου από τους Elephas Tiliensis, παράσταση που παίχτηκε για δυο συνεχόμενες σεζόν. Στο ενδιάμεσο τους την είδαμε στο ρόλο της Λεονί στη μονόπρακτη κωμωδία του George Feydeau “Η Λεονί εν αναμονή» σε σκηνοθεσία Τάσου Πυργιέρη.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Τζίνα Φουντουλάκη (tzinaf@gmail.com), Αλέξανδρος Καραμαλίκης (akaramalikis@gmail.com)

Κατερίνα Καράμπελα

Written by: DreamCity

Rate it

0%