DreamCity Radio
Η ανακοίνωση του lineup του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών είναι γεγονός και η αντίστροφη μέτρηση για τις 16 Μαΐου μόλις ξεκίνησε.
Σε ένα μήνα σχεδόν από σήμερα, λοιπόν, οι νέες ταινίες των Nanni Moretti “Brighter Tomorrow” (Il Sol dell’ Avvenire) και Ken Loach “Τhe Old Oak” θα συμμετάσχουν στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα. Παράλληλα, η πολυαναμενόμενη ταινία του Martin Scorsese “Killers of The Flower Moon” με πρωταγωνιστές τους Leonardo DiCaprio, Robert De Niro και Jesse Plemons και “Indiana Jones and the Dial of Destiny” (O Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου) σε σκηνοθεσία James Mangold με τον Harrison Ford στον ομώνυμο ρόλο θα κάνουν παγκόσμια πρεμιέρα, ενώ η μικρού μήκους “Strange Way of Life” του Pedro Almodovar με πρωταγωνιστές τους Pedro Pascal (The Last of Us) και Ethan Hawke θα προβληθεί σε ειδική προβολή.
Στην Ελλάδα οι παραπάνω ταινίες θα κυκλοφορήσουν στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Feelgood Entertainment, αρχής γενομένης με την ταινία «Ο Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου» στις 29 Ιουνίου.
Written by: DreamCity
cinema dreamcity radio Κινηματογράφος ταινίες Φεστιβάλ Καννών
Τα ξέφρενα πάρτι στη Βarbarella και στη Video με τις ντισκομπάλες, τους Duran Duran, τον Γαρδέλη και τον Μπίγαλη. Οι βάτες, τα κιτς μαλλιά στυλ άφρο, τα παντελόνια μπάγκι και το άι λάινερ. Το κασετόφωνο, οι βιντεοταινίες και τα βιντεοπαιχνίδια στο Atari.
close
Presented by Spyros Rouggeris
22:00 - 00:00
Playlist by Dimitris Lazaridis
00:00 - 08:00
Playlist by Giorgos Tsekos
08:00 - 12:00
COPYRIGHT (C) 2024 DREAMCITY RADIO