Μουσικη

Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ τραγουδά για την Παναγία, το «Κεχαριτωμένη»

today27/09/2022

Background
share close

Κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες ένα τραγούδι – ύμνος στην Παναγία, το «Κεχαριτωμένη», σε μουσική του Ανδρέα Κατσιγιάννη και στίχους του Αλέξανδρου Φωτεινού.

Ένα συγκινητικό τραγούδι, ερμηνευμένο μοναδικά από την Γλυκερία και το φωνητικό σύνολο “Chorus Vivendi”, που αποδίδουν με υπέρτατο σεβασμό μια σύγχρονη προσευχή προς την Μητέρα του Φωτός, την μητέρα όλων μας, την Παναγία.

Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στον ομώνυμο δεύτερο κύκλο της τριλογίας τραγουδιών και ορχηστρικών θεμάτων του Ανδρέα Κατσιγιάννη με τίτλο «Μεγάλες Ώρες».

Δείτε το βίντεο εδώ: https://bit.ly/3Rn3DyE

Στο ολοκληρωμένο άλμπουμ «Κεχαριτωμένη» που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, εκτός από την Γλυκερία τραγουδά ο Δημήτρης Μπάσης, ενώ συμμετέχουν η Ελεάννα Βαρελά και το φωνητικό σύνολο “Chorus Viventi”. H πρώτη του παρουσίαση θα γίνει στο Ηρώδειο στις 29 Σεπτεμβρίου.

Βρείτε την προπώληση των εισιτηρίων εδώ: https://www.ticketservices.gr/event/megales-ores/

Κεχαριτωμένη

Ταπείνωση γλυκιά σαν μελωδία

στον δρόμο της γαλήνης περπατώ

εκεί που δεν υπάρχει αλαζονεία

απ’ τα όνειρα να φύγω σου ζητώ

Κεχαριτωμένη άχραντε Μαρία

του Αχώρητου ουράνια Πολιτεία

Της αιώνιας κίνησης ο δρόμος

της Χάρης του Θεού ο νέος Κόσμος

Σύ’σαι αμόλυντε Χαριτωμένη

Απ’ τ’ Άγιο Φως η δοξασμένη

Κεχαριτωμένη άσπιλε Μαρία

απ’ άγια δόξα φωτισμένη

Δείτε το Video Clip στο Youtube εδώhttps://bit.ly/3Rn3DyE

Βρείτε το single σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες εδώhttps://orcd.co/keharitomeni

Κατερίνα Καράμπελα 

Written by: DreamCityTeam

Rate it

Previous post

Θεατρο

Η παράσταση «Η μάνα αυτουνού… Έλλη Ζάχου Ταχτσή», βασισμένη στη ζωή της μητέρας του Κώστα Ταχτσή, επιστρέφει για 2η χρονιά στο VAULT

Ο Πολυχώρος VAULT παρουσιάζει για 2η χρονιά την παράσταση «Η μάνα αυτουνού…Έλλη Ζάχου Ταχτσή» της Κικής Μαυρίδου σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Λάσκαρη με τη Ράνια Σχίζα στο ρόλο της Έλλης Ζάχου Ταχτσή Από την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου κάθε Παρασκευή στις 21:15 και Σάββατο στις 18:15 Μετά την θριαμβευτική υποδοχή από κοινό και κριτικούς, ο μονόλογος της Κικής Μαυρίδου «Η μάνα αυτουνού… Έλλη Ζάχου Ταχτσή», βασισμένος στη ζωή της μητέρας του Κώστα Ταχτσή, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Λάσκαρη, με τη Ράνια Σχίζα στον ομώνυμο ρόλο, επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στον Πολυχώρο VAULT από […]

today26/09/2022

Post comments (0)

Απάντηση

0%