Συναυλίες

Ο Παναγιώτης Μάργαρης συναντά τους μαθητές του στο Μέγαρο Μουσικής στις 28 & 29 Ιουνίου

today15/06/2022

Background
share close

«Ο Παναγιώτης Μάργαρης συναντά τους μαθητές του»

Ο Παναγιώτης Μάργαρης συναντά τους μαθητές του σε δύο ξεχωριστές μουσικές παραστάσεις στην αίθουσα διδασκαλίας μουσικής βιβλιοθήκης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 28 & 29 Ιουνίου.

Ο Παναγιώτης Μάργαρης, θα μοιραστεί με τους μαθητές του τη σκηνή της μουσικής βιβλιοθήκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, σε δυο βραδιές γεμάτες  κιθαριστικές  μελωδίες βασισμένες σε έργα μεγάλων συνθετών.

Δύο βραδιές  με πρωταγωνιστές την κλασική κιθάρα και τους μαθητές του Παναγιώτη Μάργαρη, που υπόσχονται να χαρίσουν έντονα συναισθήματα σε όσους θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν.

Συμμετέχουν οι μαθητές αλφαβητικά: Βροντιδάκη Εύα, Γιαλέρνιος Παναγιώτης, Γιαννικάκη Σωτηρία, Δεμερούκα Ιωνία, Δεμιρτζιάν Κωνσταντίνος, Ελευθερίου Απόλλων, Εμμανουηλίδης Στράτος, Θεοδωρακόπουλος Παναγιώτης, Θεοδωρακοπούλου Ελπίδα, Καββαδίας Γιώργος, Καλλιανιώτη Ιφιγένεια, Λακιώτης Θοδωρής, Μάντζας Παναγιώτης, Μαστρογιάννης Βασίλης, Ματζιάρης Αντώνιος, Μερτζάνη Αυγουστίνα, Νοτόπουλος Τάσος, Ξένος Αποστόλης, Παναγιωτόπουλος Στρατής, Τσιριγώτης Τάσος, Φραντζιού Μυρτώ, Φυτάς Παναγιώτης, Χαραλάμπους Νικόλαος

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Αίθουσα Διδασκαλίας Μουσικής Βιβλιοθήκης

Τρίτη 28 & Τετάρτη 29 Ιουνίου & Ώρα έναρξης: 19:00

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ Προμήθεια Εισιτηρίου: www.ticketservices.gr

Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2107234567

Written by: Dreamcity

Rate it

Previous post

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 13-19/6/2022 από την Βίκυ Δρόσου

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα! Ο Ερμής σε ορθή πορεία πλέον εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων. Έχει αφήσει πίσω του το μονοπάτι της σκιάς του κι έχει ανακτήσει την κανονική του ταχύτητα. Έτσι λοιπόν μέσα από το ζωδιακό χώρο των Διδύμων, θα παίξει με το μυαλό και θα φέρει σκέψεις, ιδέες και συζητήσεις, για μετακινήσεις, επικοινωνία και ταξίδια. Την Τρίτη ένα γεμάτο φεγγάρι θα εμφανιστεί στον ουρανό. Η πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – […]

today14/06/2022

Post comments (0)

Απάντηση

0%