Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Τραγούδι

Nεo τραγούδι από τους ‘’ΜΑDAMERS GR’’

today14/04/2022 18

Background
share close

Oι ‘’Madamers Gr’’ είναι ένα κανάλι στο Youtube που ασχολείται αποκλειστικά με το gaming, τα reviews, τα gameplays και τα unboxings.

Η ψυχή του καναλιού είναι ο Emmanuel Bantri. Δημιούργησε το κανάλι στις 4 Ιουλίου του 2020 και μέχρι σήμερα αριθμεί πάνω από 70 βίντεο-εκπομπές. ‘’Mια ομάδα συγγενών και φίλων αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα μικρό κανάλι στο youtube. Αρχικά για την πλάκα μας. Η καραντίνα ήταν ένας από τους λόγους που θέλησα να αξιοποιήσω ευχάριστα και εποικοδομητικά τον χρόνο μου’’, μας λέει ο Emmanuel.

‘’Ήθελα από απλός gamer να γίνω gamer youtuber ώστε να μπορεί και ο κόσμος να απολαμβάνει τα παιχνίδια που μας αρέσουν να παίζουμε, να βλέπει τις αντιδράσεις μας και να ζει μαζί μας αυτή την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργούμε εγώ και οι καλεσμένοι μου. Έτσι ξεκινήσαμε από το τίποτα και φτάσαμε σήμερα μέχρι εδώ. Με πολύ δουλειά, πολύ παιχνίδι και αρκετή όρεξη’’.

Η κύρια θεματολογία του καναλιού είναι τα παιχνίδια: ‘’Dead by daylight’’, ‘’Yu Gi Oh Battles’’, ‘’The Legend of Zelda’’, ‘’Pokemon’’ αλλά και διάφορα horror games.

Το γύρισμα, το μοντάζ, τη θεματολογία της εκπομπής αλλά και την διαφήμιση στα social media γίνονται από τον ίδιο τον Emmanuel έχοντας πάντα βοήθεια και από τα υπόλοιπα μέλη του καναλιού όπως την Στυλιανή (2020-2022), την Μαρκέλλα (2020-2021), την Μαριάννα (2020-2021) και τον Βασίλη (2020-2021).

Πρόσφατα οι Madamers Gr αποκτήσανε το δικό τους ομώνυμο τραγούδι.

‘’Μεγάλη ευχαρίστηση μου έφερε η πραγματοποίηση μιας επιθυμίας που είχα: να φτιάξουμε ένα theme song για τους Madamers Gr σε συνδυασμό με το αγαπημένο μου παιχνίδι, το ‘’Dead by daylight’’.

Με τη βοήθεια της Ειρήνης Μωβιά που μας χάρισε τη εκπληκτική φωνή της, τον Σάκη Γραββάνη, που έγραψε αυτή την φανταστική μελωδία και τον Βαγγέλη Δουκουτσέλη με τους υπέροχους στίχους του. Μια δουλειά που την απολαμβάνουμε και εμείς και ο κόσμος και ήθελα πολύ να γίνει’’.

Το τραγούδι μπορείτε να το ακούσετε στο επίσημο κανάλι των Madamers Gr στο Youtube αλλά και στα υπόλοιπα social media:

FACEBOOK TEAM : MADAMERS GR GAMERS ( TEAM )

FACEBOOK PAGE : MADAMERS GR

INSTAGRAM : MADAMERSGR_CHANNEL

TWITCH (ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 08-2022) : madamersgr_gamers

DISCORD : MADAMERS GR GAMERS

‘’Kλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους αγάπησαν τους Madamers Gr και τους στήριξαν’’.

Η Ειρήνη Μωβιά είναι πεπειραμένη τραγουδίστρια και δασκάλα φωνητικής με blues/jazz επιρροές και στιχουργός. Τραγουδάει επαγγελματικά από το 2008 και έχει συμμετάσχει σε αρκετές εγχώριες δισκογραφικές δουλειές. Με το pop rock σχήμα “Megavat” συμμετείχε στη δημιουργία ενός studio album και δύο singles που εκδόθηκαν από τη Lyra.Από το 2013 διατηρεί μαζί με τον κιθαρίστα Βασίλη Μερζιώτη προσωπικό σχήμα, τους “After Hours” με τους οποίους παρουσιάζουν classic rock & blues covers καλλιτεχνών όπως Janis Joplin, Etta James, Led Zeppelin κ.ά. καθώς και προσωπικές συνθέσεις.

Ο SakGra ή αλλιώς Σάκης Γραββάνης ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στην σύνθεση μουσικών κομματιών το 1995 και αργότερα το 2000 μαζί με τις Paresa και Marina δημιούργησε το δικό του μουσικό συγκρότημα. Για τους στίχους στα τραγούδια του συνεργάζεται με τον Χρήστο Δασκαλάκη και τον Βαγγέλη Δουκουτσέλη. Το 2012 προσπάθησε να συμμετάσχει στην Eurovision με την σημαία της Ελβετίας και τα singles του “‘Εφυγες” και “Let me fly” σκαρφάλωσαν στο ελληνικό GR iTunes chart. Την τελευταία δεκαετία έχει βάλει το χεράκι του σε remixes πολλών καλλιτεχνών. Μια από αυτούς είναι και η Μπέσσυ Αργυράκη, με την οποία συνεργάζεται στο single με τίτλο “Το φιλί μου κλέψε” σε στίχους Βαγγέλη Δουκουτσέλη όπου και έφτασε νο2 στο Greek Digital Billboard 2 φορές. Το 2018 έρχεται η πρώτη διεθνής συνεργασία με τον Ιταλό Gazebo γνωστός για τις επιτυχίες του στα 80s και γράφουν μαζί το νέο του single. Στη συνέχεια συνεργάζεται με την Energise Records(UK) κάνοντας remixes για γνωστούς καλλιτέχνες όπως την Nicki French, Sonia(όπου το remix ανέβηκε σε πολλά chart), Rozalla και Peter Wilson στον οποιο έγραψε τραγούδια στα δύο τελευταία album, το ένα με τον Βαγγέλη Δουκουτσέλη.

Ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης είναι ηθοποιός, συγγραφέας, μεταφραστής και στιχουργός.  Από το 2010 μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις σε κεντρικά θέατρα της Αθήνας, σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε περιοδείες σε Κύπρο, Αυστραλία, Γερμανία και Ρουμανία. Τελευταία του δουλειά η συμμετοχή στην 4η και 5η σεζόν της τηλεοπτικής σειράς ‘’Το Καφέ της Χαράς’’. Πέρα από την υποκριτική, ασχολείται ενεργά και με την στιχουργική έχοντας υπογράψει τραγούδια για Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.

Written by: DreamCity

Rate it

0%