Βιβλίο

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Θάνου Τσάμπρα «Πέμπτη Εποχή των αοράτων» από τις Εκδόσεις Παρουσία

today12/04/2022

Background
share close
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 17 Μαρτίου, η παρουσίαση της νέας ποιητική συλλογής του Θάνου Τσάμπρα, «Πέμπτη Εποχή των αοράτων».
Η εκδήλωση, που οργάνωσαν οι Εκδόσεις «Παρουσία», έλαβε χώρα στον «Κήπο του Μουσείου», (Αρχαιολογικό Μουσείο) και την τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί καλεσμένοι, φίλοι της λογοτεχνίας.
Προλόγισε, ο εκδότης Βασίλης Θ. Χατζηϊακώβου, ενώ ποιήματα από τη συλλογή, διάβασε με τον δικό της μοναδικό τρόπο η ηθοποιός Ελένη Φιλίνη.
(Φωτογραφίες: Photolexi, Όλγα Μπακοπούλου)

Written by: Dreamcity

Rate it

Previous post

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11/04 εως 17/04 από τη Βίκυ Δρόσου

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα! Πλούσια και με ποικιλία όψεων θα είναι η ερχόμενη εβδομάδα. Την Δευτέρα έχουμε την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου που από τη μία πλευρά θα σταθεροποιηθούν τα πράγματα αλλά από την άλλη η αμετακίνητη, η δογματικότητα και οι παρωχημένες απόψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους. Παρόλο που ο Ερμής σε αυτή την θέση είναι αργός στην λήψη αποφάσεων και το κύριο χαρακτηριστικό του είναι […]

today12/04/2022 2

Post comments (0)

Απάντηση

0%