Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αφιερώματα

2ο Φιλολογικό Σαλόνι της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος

today23/03/2022 18

Background
share close

Παρά το υπερβολικό κρύο έλαβε χώρα το 2ο φιλολογικό σαλόνι της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στο Silver Spurs στο Παγκράτι. Το φιλολογικό σαλόνι σκοπό έχει την ανάδειξη των δημιουργικών ιδιοτήτων των σεναριογράφων, πέραν εκείνης του δημιουργού οπτικοακουστικού έργου.

Πρώτη η Τζένη Κοσμίδου αναφέρθηκε στις καλλιτεχνικές της δραστηριότητες και παρουσίασε ευσύνοπτα τις σημαντικότερες δημιουργίες της. Ακολούθησε η Ελπίδα Μηναδάκη που πέραν των βιβλίων της απεκάλυψε πως διδάσκει παιδιά και συγγράφει παιδικά βιβλία που μεταφέρονται στη σκηνή του θεάτρου. Η Ανδρεάνα Σαπρίκη προτίμησε να διαβάσει ένα διήγημά της και ο Ηλίας Φλωράκης συνόδευσε την γλαφυρή και με πολύ χιούμορ περιγραφείσα καλλιτεχνική του καριέρα με αποσπάσματα από τα βιβλία του που διάβασε η ηθοποιός, Ειρήνη Μήτση.

Παρέστησαν φίλοι των δημιουργών και τα μέλη της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Κώστας Παπαπέτρος, Αντιπρόεδρος, Θάνος Τσάμπρας, μέλος Δ.Σ., Αδαμάντιος Πετρίτσης, Αλέξης Γιαννούλης, Κλεοπάτρα Σβανά και ο πρόεδρος Αλέξανδρος Κακαβάς.

Δείτε την photo gallery στο senariografoi.gr

Written by: DreamCity

Rate it

0%