Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 07/03 έως 13/03 από τη Βίκυ Δρόσου

today10/03/2022 20

Background
share close

Γράφει η Βίκυ Δρόσου

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Η εβδομάδα ξεκινά με την σύνοδο των αιώνιων εραστών Αφροδίτης και Άρη. Τα αρχετυπικά σύμβολα του αρσενικού με το θηλυκό, της ενεργητικότητας και της παθητικότητας, του πόλου και της έλξης, της ανάγκης και της επιθυμίας, θα μας επηρεάσουν έντονα από εδώ και πέρα. Η αέρινη υδροχοϊκή ένωση τους προτιμά τις φιλικο-ερωτικές σχέσεις κι έτσι θα πορευτούμε για το επόμενο διάστημα. Μεσοβδόμαδα μπαίνει ο Ερμής στους Ιχθείς που θα μας κάνει να νιώσουμε και να δράσουμε με γνώμονα τα συναισθήματα μας, αφού η λογική σκέψη θα μας εγκαταλείψει προσωρινά. Οι λανθασμένες πληροφορίες που θα ακούσουμε και τα ψέματα που θα μας πούνε, πρέπει να φιλτράρονται διπλά και τριπλά, αν και στο τέλος μόνο διαισθητικά θα αντιληφθούμε τα πραγματικά γεγονότα. Θα κυριαρχήσει για ακόμα μια φορά, το ψέμα, το παρασκήνιο, η υποκρισία και η απάτη. Αντίθετα ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες, οι δημιουργικές εργασίες, η ποίηση, το θέατρο, ο κινηματογράφος και οι τέχνες. Αυξάνεται η ρομαντική διάθεση στο τέλος της εβδομάδος με την συνάντηση του Ηλίου με τον Ποσειδώνα. Η συγκέντρωση πολλών πλανητών στο υδάτινο περιβάλλον των Ιχθύων, θα εντείνει την αίσθηση της συμπόνοιας, της αλληλεγγύης, του ιδεαλισμού και της ενσυναίσθησης από τη μία πλευρά, αλλά θα φέρει συνάμα την εξιδανίκευση, το ψέμα, την απογοήτευση και την αυταπάτη από την άλλη. Είναι μία περίοδος που θα αποζητήσουμε την ηρεμία της ψυχής, την ησυχία του μυαλού και την γαλήνη του νου. Για αυτό η ενέργειά θα πέσει και η ζωτικότητα μας θα μειωθεί. Έτσι λοιπόν βρισκόμενοι σε αδράνεια, θα παρακολουθήσουμε την ζωή σαν σε ταινία κι ανήμποροι για δράση, θα προτιμήσουμε την μοναχικότητα, την περισυλλογή και περισσότερες ώρες ύπνου για να ξεχάσουμε ότι μας προβληματίζει. Ο διαλογισμός επίσης είναι πολύ βοηθητικός.

Κριός

Η πολυαστρία στον χώρο των Ιχθύων αγγίζει τον πιο κρυφό τομέα του χάρτη σας, όπου εκεί φυλάτε τα κρυμμένα μυστικά και τους θαμμένους θησαυρούς σας. Είναι μία περίοδος που θέλετε να μείνετε για λίγο μόνοι και να σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε από εδώ και πέρα στη ζωή σας. Οι σκέψεις σας θα είναι συναισθηματικές και θα σας παρασύρουν. Έτσι δεν θα τα καταφέρετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Με ρομαντική διάθεση, ονειροπόληση κι αφηρημάδα πώς να σκεφτείτε πρακτικές λύσεις για το μέλλον σας; Τουλάχιστον φροντίστε να είστε προσεκτικοί και κρατείστε μικρό καλάθι σε αυτά που θα σας τάξουν. Θα ακούσετε λόγια ψεύτικα και ίσως να πείτε κι εσείς εάν δεν είστε πάνω απ’ όλα ξεκάθαροι με τον σύντροφο. Φίλοι είναι στο πλευρό σας και σας προσφέρουν βοήθεια και συμπαράσταση. Επίσης σας παρακινούν και σας προτρέπουν να διεκδικήσετε την κάλυψη των αναγκών σας μέσα από τον σύντροφο.

Ταύρος

Η πολυαστρία στους Ιχθύες καλύπτει τον τομέα που έχετε εναποθέσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Προσπαθείτε να πετύχετε τους στόχους σας ώστε αργότερα να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Παρόλα αυτά τούτη την χρονική στιγμή είστε λίγο μπερδεμένοι και στο μυαλό σας επικρατεί ασάφεια, διότι δεν είστε σίγουροι για το μέλλον. Ίσως σας μπερδεύει ο σύντροφος που στην προσπάθεια του να βοηθήσει, σας αποσυντονίζει. Να δείξετε την απαιτούμενη προσοχή στα φιλικά άτομα που απαρτίζουν τον κύκλο σας, διότι δεν αποκλείεται να εισπράξετε ψεύτικα χαμόγελα και φιλοφρονήσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κάποιοι θέλουν να υλοποιήσετε τα όνειρα σας και κάποιοι θέλουν να σας τα γκρεμίσουν. Στα επαγγελματικά υπάρχει έντονο το στοιχείο του ανταγωνισμού τόσο από εσάς, όσο και από τους άλλους. Διεκδικείτε με πάθος την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών σας.

Δίδυμοι

Η πολυαστρία στον ζωδιακό χώρο των Ιχθύων καθώς και ο κυβερνήτης σας ο Ερμής που επίσης εισέρχεται στον ίδιο χώρο, εντείνουν την ενασχόληση σας με την καριέρα και την κοινωνική σας καταξίωση. Σκέφτεστε πολλά πράγματα που θέλετε να κάνετε πάνω στην δουλειά σας και θα τα συζητήσετε μαζί με τους συνεργάτες, ή τους προϊσταμένους. Να είστε φειδωλοί στις κουβέντες σας ώστε να μη φανείτε ασυνεπείς, διότι δεν θα έχει καλό αντίκτυπο. Υπάρχει περίπτωση όμως να σας τάξουν λαγούς με πετραχήλια και στο τέλος να αθετήσουν το λόγο τους. Όπως και να έχει, εσείς παρακολουθήστε το περιβάλλον τριγύρω, έχοντας τις κεραίες σας ανοικτές. Συναντήσεις και ωραίες στιγμές σας περιμένουν με γνωριμίες πολύ ευχάριστες. Ίσως αποφασίσετε να αποκτήσετε μια γνώση, ή να κάνετε ένα ταξίδι που ονειρεύεστε. Εάν είναι επαγγελματικό δεν θα σας χαλάσει διότι θα περάσετε όμορφα.

Καρκίνος

Η πολυαστρία στον ζωδιακό χώρο των Ιχθύων έχει εγκατασταθεί στον τομέα της φιλοσοφικής αναζήτησης, των γνώσεων, των ταξιδιών, αλλά και των νομικών υποθέσεων. Το μότο σας αυτό το διάστημα είναι: αγαπάτε αλλήλους. Με υψηλό το αίσθημα της αλληλεγγύης βαδίζετε πλέον στην ζωή. Έχετε σκοπό να ταξιδέψετε κι αν δεν το καταφέρετε πραγματικά θα το κάνετε νοερά, αφού ο Ποσειδώνας σας θολώνει λίγο τα νερά. Αυτό που σας προκαλεί ανασφάλεια τούτη την περίοδο είναι τα οικονομικά και ειδικά αυτά που διαχειρίζεστε με τον σύντροφο ή γενικά με άλλους. Έχετε εκκρεμότητες με δημόσιους φορείς και πρέπει να ξεμπλέξετε με αυτά για να σας φύγει το άγχος. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας με τον σύντροφο. Το έντονο πάθος που σας κυριεύει, βγάλτε το στον σεξουαλικό τομέα και όχι στις ζήλιες και τα παιχνίδια εξουσίας.

Λέων

Η πολυαστρία στον ζωδιακό χώρο των Ιχθύων είναι εγκατεστημένη στον τομέα των κοινών οικονομικών σας με άλλους. Θα σας απασχολήσουν έντονα θέματα που αφορούν σε χρέη, δάνεια, ασφάλειες, διατροφές και κληρονομικά. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσετε με το οικογενειακό περιβάλλον, ώστε να μην βγει κάποιος από τους οικείους σας ζημιωμένος και ούτε κι εσείς φυσικά. Για αυτό να προσέξετε ποιον θα επιλέξετε για να εμπιστευτείτε. Ο σύντροφος θα καταφέρει να φωτίσει την ψυχή σας και να βγάλει στην επιφάνεια όλα τα εσώψυχά σας. Η συζήτηση μαζί του είναι αυτό που θέλετε πιο πολύ. Έχετε μεγαλείο ψυχής και βγάζετε προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό σας. Το ενδιαφέρον σας στρέφεται προς το παρόν στον σύντροφο και στην μεταξύ σας σχέση. Η έλξη θα υπερτερεί, έναντι της αγάπης αυτό το διάστημα.

Παρθένος

Η πολυαστρία στον ζωδιακό χώρο των Ιχθύων βρίσκεται ακριβώς απέναντι σας και σημαίνει πώς θα ασχοληθείτε αποκλειστικά με τον σύντροφο, ή τους συνεργάτες σας. Οι συζητήσεις με τον σύντροφο θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά. Ίσως πρόκειται να κουβεντιάσετε για γάμο, ή συμβίωση. Βάλτε λίγο φρένο στο συναίσθημα που αναβλύζει από μέσα σας, διότι τα παραφουσκωμένα λόγια του συντρόφου, σας ξεμυαλίζουν. Είστε ευάλωτοι αυτή τη στιγμή γιατί βρίσκεστε αντιμέτωποι με μια χαώδη κατάσταση, ενώ είστε δημοφιλής για την τάξη σας. Πάρτε μια ανάσα από την δουλειά γιατί οι έντονοι ρυθμοί εξουθενώνουν τις αντοχές σας. Παρόλα αυτά το κλίμα σε γενικές γραμμές είναι καλό, αν και δεν λείπουν κάπου-κάπου οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές έτσι για να σπάει τη μονοτονία.

Ζυγός

Η πολυαστρία στους Ιχθύες λαμβάνει χώρα στο τομέα που βρίσκεται η καθημερινότητά, η εργασία, αλλά και η υγεία σας. Αν η δουλειά που κάνετε σχετίζεται με καλλιτεχνικά δημιουργήματα ή με την τέχνη γενικότερα, τότε θα συζητήσετε και θα δεχτείτε προτάσεις άκρως ενδιαφέρουσες. Η έντονη κινητικότητα που παρουσιάζει ο εργασιακός τομέας, σας δραστηριοποιεί και εκτός από την εύνοια που φέρνει, έρχεται και η λαμπερή παρουσία σας για να γοητεύσει τους γύρω σας. Δεν θα μπορούσε να μείνει αδιάφορος ούτε ο σύντροφος με την όμορφη παρουσία σας, αλλά και τη γλύκα που εκπέμπετε. Θα ζήσετε όμορφες στιγμές και ώρες πάθους με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Η δημιουργικότητα, η αγάπη, ο έρωτας, τα παιδιά και τα ταλέντα σας θα αναδειχθούν και θα σας δώσουν ευχάριστα νέα.

Σκορπιός

Η πολυαστρία στο ζώδιο των Ιχθύων, βρίσκεται σε πολύ ευνοϊκή θέση για εσάς. Ο τομέας που αποτελεί την χαρά της ζωής, την δημιουργία, τον έρωτα κι ότι σας ευχαριστεί να κάνετε, είναι πολύ ανεβασμένος. Θα χαρείτε, θα διασκεδάσετε, θα βγείτε έξω από το σπίτι, θα κοινωνικοποιηθείτε και θα νιώσετε πάλι παιδί. Με το σύντροφο θα ζήσετε όμορφες ρομαντικές στιγμές και θα έρθετε πιο κοντά. Ζώντας το παραμύθι θα παραβλέψετε, ή θα ξεχάσετε, ότι σας πείραξε στο παρελθόν. Η απόκτηση ενός παιδιού είναι ένα πιθανό σενάριο για όσους το επιθυμούν. Θα καταναλώσετε μεγάλη ενέργεια, που είναι αυξημένη αυτό το διάστημα, στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως προβείτε σε μια ανακαίνιση κι ένας από τους λόγους μπορεί να είναι ότι θέλετε να το μοιραστείτε με τον σύντροφο σας.

Τοξότης

Η πολυαστρία στον ζωδιακό χώρο των Ιχθύων βρίσκεται στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Ακόμα μια φορά θα σας απασχολήσει ιδιαιτέρα το σπίτι σας, κάτι που το ακούτε πολύ καιρό τώρα. Η κατάσταση είναι συγκεχυμένη κι από την μία πλευρά έχετε χαρές, ενώ από την άλλη λυπάστε για κάποιους λόγους. Πάντως θα συζητήσετε με τους γονείς, ή τους οικείους, ώστε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρετε αλλά η προσπάθεια είναι που μετράει. Το κλίμα θα είναι θολό, αφού θα ειπωθούν ανακρίβειες και ψέματα. Ίσως ποντάρουν στο συναίσθημα που σας διακατέχει αυτό τον καιρό. Το ευχάριστο είναι ότι εσείς θα βγείτε και θα συναντήσετε, ή θα γνωρίσετε άτομα που σας ταιριάζουν και μαζί τους θα περάσετε όμορφα.

Αιγόκερως

Η πολυαστρία στον ζωδιακό χώρο των Ιχθύων βρίσκεται στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων για εσάς. Θα έχετε πολλές συνομιλίες, συναντήσεις και συζητήσεις, με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον. Θα διευρύνετε τις γνώσεις σας μέσω της ανταλλαγής απόψεων και πληροφοριών που θα ανταλλάξετε. Χρειάζεται να δείξετε προσοχή και από αυτά που σας λένε, να πιστέψετε τα μισά. Είναι γεγονός πως το ψέμα, η απάτη και το παρασκήνιο, σας γυροφέρνουν αυτό το διάστημα. Μη λέτε πολλά, μη σας παρασύρει το συναίσθημα και μη ζείτε με αυταπάτες. Στα οικονομικά θα έχετε αυξομειώσεις και σκαμπανεβάσματα, που θα σας ταλαιπωρήσουν. Έχετε ανάγκη να καλύψετε κάποιες επιθυμίες σας και ενώ έρχονται μερικά χρήματα αυτομάτως παρουσιάζονται έκτακτα έξοδα τα οποία έχουν προτεραιότητα.

Υδροχόος

Η πολυαστρία στον ζωδιακό χώρο των Ιχθύων βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σας. Θα συζητήσετε με το κοντινό σας περιβάλλον, αλλά και με το επαγγελματικό, για την πορεία της οικονομικής σας εξέλιξης. Εδώ και καιρό δεν έχετε σαφή και ξεκάθαρη εικόνα πάνω σε αυτόν τον τομέα. Όλα είναι συγκεχυμένα. Βάλτε ένα μέτρο στις ανάγκες σας. Να είστε συγκεκριμένοι στις οικονομικές σας απαιτήσεις από τους άλλους και το ίδιο να ζητάτε από αυτούς. Υπάρχει ένα οικονομικό παρασκήνιο πού χρειάζεται την προσοχή σας. Ίσως θέλουν να σας ξεγελάσουν οι συνεργάτες σας, ή στην δουλειά σας. Από την άλλη βέβαια νιώθετε δυναμικοί και αρκετά ανταγωνιστικοί, οπότε θα δυσκολέψετε τον κάθε επίδοξο. Αυξάνεται η αυτοπεποίθηση σας και πατάτε γερά στα πόδια σας. Έτσι λοιπόν θα καταφέρετε να υπερπηδήσετε τα εμπόδια.

Ιχθύες

Η πολυαστρία στον ζωδιακό χώρο των Ιχθύων βρίσκεται ακριβώς πάνω σας. Πρωταγωνιστές είστε εσείς και οι υπόλοιποι υποκλίνονται. Είστε επικοινωνιακοί, κοινωνικοί, λαμπεροί και αντανακλάτε ομορφιά και στυλ. Κανείς δεν μπορεί να σας προσπεράσει αδιάφορα. Η συναισθηματική φύση που έχετε, σας κάνει ακόμα πιο τρυφερούς. Όλο αυτό τώρα εντείνεται στον μέγιστο βαθμό. Μπορείτε να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα και να τα καταφέρετε εξίσου καλά σε όλα. Τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται και μπορούν να προχωρήσουν σε όλους τους τομείς. Έχετε προσωπική ανάπτυξη, τύχη κι ευημερία. Το ερωτικό παρασκήνιο όμως στη ζωή σας είναι το μικρό αγκάθι. Μία παράνομη σχέση, μία κρυφή επαφή με ένα άτομο σας έλκει, χωρίς σχέδια για το μέλλον.

Written by: DreamCity

Rate it

0%