Τραγούδι

”Follow your heart” Darkon Feat Sophia Rogdaki κυκλοφόρησε από την MuzicBoom!

today09/02/2022

Background
share close
Κυκλοφόρησε η νέα συνεργασία του Darkon με την Σοφία Ρογδάκη με τίτλο ”Follow your heart” από την ελληνική δισκογραφική Muzicboom.
Πρόκειται για ένα άκρως χορευτικό deep house κομμάτι, που σε ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα. Η αισθαντική φωνή της Σοφίας σε συνδυασμό με την υπέροχη μουσική του Darkon, κατακτούν τον ακροατή από τα πρώτα δευτερόλεπτα! Αφεθείτε στο υπέροχο ταξίδι αυτού του τόσο ιδιαίτερου κομματιού ακολουθώντας τη καρδιά σας!
Ακούστε το ”Follow your heart’:

Written by: Dreamcity

Rate it

Previous post

Θέατρο

To “Nerium Park” παρατείνει τις παραστάσεις του μέχρι τις 24/2

Nerium Park Του Josep Maria Miro ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Η πολυσυζητημένη παράσταση «Nerium Park» του Josep Maria Miro, που έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη με τη Βιργινία Ταμπαροπούλου και τον Αστέριο Πελτέκη, συνεχίζει λόγω επιτυχίας για οκτώ τελευταίες παραστάσεις μέχρι την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου στο Θέατρο 104. Μια παράσταση, που η οπτική ματιά του σκηνοθέτη Γρηγόρη Καραντινάκη τη βγάζει από τα στενά θεατρικά πλαίσια, με αποτέλεσμα κοινό και ηθοποιοί να είναι όλοι κάτοικοι… του Nerium Park. Το Nerium Park, το πάρκο με τις πικροδάφνες, […]

today08/02/2022

Post comments (0)

Απάντηση

0%