Την τιμητική διάκριση του επαίνου απέσπασε το θεατρικό έργο της Τζένης Κοσμίδου “Σκοτεινός Πατέρας”

today15/12/2021

Background
share close
Την τιμητική διάκριση του επαίνου απέσπασε το θεατρικό έργο της Τζένης Κοσμίδου “Σκοτεινός Πατέρας” στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Θεατρικού έργου που διοργάνωσε η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού.
Το εν λόγω θεατρικό έργο είναι ένα ιδιαίτερο ψυχόδραμα που σκοπό έχει μέσα από την προβολή μιας ομολογουμένως, αρκετά ακραίας ιστορίας, να ωθήσει το κοινό στο να αντιληφθεί τις ολέθριες επιπτώσεις που μπορεί να έχει τόσο ο ατέρμονος κύκλος της ενδοοικογενειακής βίας, όσο και η σιωπή του περίγυρου η οποία μεταφράζεται άλλοτε ως συνενοχή και άλλοτε, ακόμα και ως ηθική αυτουργία.

Η δημιουργός αφιέρωσε το θεατρικό έργο «Σκοτεινός Πατέρας» και τη τιμητική διάκριση που απέσπασε στη μνήμη του αγαπημένου φίλου και μέντορά της, σκηνοθέτη Ιωάννη Λάμπρου, ο οποίος, αν και έφυγε πολύ νέος, άφησε πίσω του μεγάλο καλλιτεχνικό έργο, ως παρακαταθήκη για τους νεότερους.

Written by: Dreamcity

Rate it

Previous post

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13/12 έως 19/12 από τη Βίκυ Δρόσου

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!! Η νέα εβδομάδα ξεκινά με την αλλαγή των ενεργειών του πλανήτη Άρη που εγκαταλείπει το σκοτεινό, άδυτο χώρο του Σκορπιού και εισέρχεται στον αισιόδοξο και επεκτατικό χώρο του Τοξότη. Νιώθουμε την ανάγκη να γίνουμε πιο εξωστρεφείς, κοινωνικοί κι επικοινωνιακοί, αναζητώντας συναναστροφές με παρέες, κάνοντας φιλοσοφικές συζητήσεις, ή σχέδια για ταξιδιωτικές αποδράσεις. Σαφώς τονίζεται το θρησκευτικό πνεύμα λόγω των εορτών που έπονται. Την υπερβολή και υπεραισιοδοξία, έρχεται […]

today15/12/2021

Post comments (0)

Απάντηση

0%