Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Σχέσεις

«Αγάπα με αλλά μην με ερωτευθείς»

today24/10/2021

Background
share close

Οι νέοι άνθρωποι σήμερα φοβούνται να δεσμευτούν ή για να είμαστε ακριβής φοβούνται να πουν ότι δεσμεύονται.

Δημιουργούν υποτιθέμενες ελεύθερες σχέσεις τις οποίες βαφτίζουν χωρίς δεσμεύσεις αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών παρότι οι πρωταγωνιστές τους αρνούνται να το παραδεχτούν ανοιχτά ακόμα και στον ίδιο τους τον εαυτό λίγο διαφέρουν από έναν κανονικό δεσμό.

Οι περισσότερες από αυτές τις σχέσεις είναι σχέσεις αποκλειστικότητα, αφού κανένας από τους δύο συντρόφους δεν έχει σεξουαλικές επαφές με κάποιον τρίτο. Αν τους ζητήσεις να μιλήσουν ειλικρινά θα παραδεχτούν ξεχωριστά ότι ο ένας τρέφει αισθήματα για τον άλλον ότι μοιράζονται και συζητούν τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους, στηρίζουν ο ένας τον άλλον και η ιδέα πως μπορεί να χάσουν από την ζωή τους αυτόν τον άνθρωπο, που πεισματικά αρνούνται να ονομάσουν σύντροφο τους, θα τους προκαλέσει έντονη θλίψη.

Θυμούνται ότι δεν έχουν σχέση μόνο όταν τους ζητηθεί από το ταίρι τους να κάνουν κάτι που δεν θέλουν ή δεν εγκρίνουν.

Αυτή η συμπεριφορά πέρα από εντελώς παιδιάστικη και αστεία ειδικά όταν παρατηρείτε σε ενήλικες και δυστυχώς εκεί παρατηρείται πιο έντονα, γιατί οι έφηβοι μη έχοντας προλάβει να αποκτήσουν μεγάλη εμπειρία ζωής είναι απαλλαγμένοι από τις φοβίες και τα άγχη των ενηλίκων, μπορεί να γίνει και αιτία να χαλάσει κάτι πολύ όμορφο αφού κάποια στιγμή μπορεί ο ένας από τους δύο να κουραστεί από αυτό το παιχνίδι του «Αγάπα με αλλά μην με ερωτευτείς» και να ψάξει να βρει έναν αληθινό σύντροφο, που δεν θα φοβάται να μιλήσει για τα αισθήματα του, καθώς και να τα κοινοποιήσει στον περίγυρο του.

Αναστασία Παππά

Written by: DreamCity

Rate it

0%