Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Γονείς

“Ο Φρίξος το Δρακάκι” ένα πρωτότυπο παιδικό τραγούδι που θα ενθουσιάσει τους μικρούς μας φίλους!

today14/10/2021 10

Background
share close

“Ο Φρίξος το Δρακάκι” είναι ένα πρωτότυπο παιδικό τραγούδι που θα ενθουσιάσει τους μικρούς μας φίλους!

Αποτελεί το κεντρικό τραγούδι της ομότιτλης διαδραστικής, επιμορφωτικής παράστασης κουκλοθέατρου από την Παραμυθοχώρα. Κεντρικός ήρωας του έργου είναι ο Φρίξος ένας μικρός καλόκαρδος δράκος διαφορετικός από τους άλλους. Η καλοκάγαθη συμπεριφορά που τον διακρίνει, τον κάνει να μη γίνεται αποδεκτός από τους υπόλοιπους μικρούς δράκος. Εξαιτίας της εμφάνισής του δε γίνεται αποδεκτός ούτε από τα υπόλοιπα πλασματάκια στο σχολείο μαγικών πλασμάτων.

Πρόκειται για ένα πολύ τρυφερό έργο εμπλουτισμένο με πλήθος χαρακτήρων, πρωτότυπη μουσική και πολλά ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα τα οποία σκοπό έχουν να προβάλουν την αξία της γνώσης, της αγάπης της φιλίας καθώς και να μεταλαμπαδεύσουν πλήθος μηνυμάτων κατά του σχολικού εκφοβισμού. Η πρωτότυπη μουσική της παράστασης είναι μια δημιουργία του μουσικού παραγωγού, ηλεκτρονικής μουσικής, Darkon (Κώστα Νακόπουλου). Οι στίχοι και τα φωνητικά είναι μια δημιουργία της συγγραφέως του παραμυθιού “Ο Φρίξος το δρακάκι” Τζένης Κοσμίδου.

Written by: DreamCity

Rate it

0%