Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Αστρολογία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11/10 έως 17/10 από τη Βίκυ Δρόσου

today11/10/2021 1

Background
share close

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Μετά την ορθόδρομη πορεία του Πλούτωνα την προηγούμενη εβδομάδα, την σκυτάλη παίρνει ο Κρόνος αυτή την εβδομάδα, κάνοντας μάλιστα ένα ευεργετικό εξάγωνο με την Αφροδίτη. Όσες εκκρεμότητες υπήρχαν τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, φαίνεται να κλείνουν σιγά-σιγά και μάλιστα με ευνοϊκό τρόπο και θετική κατάληξη αποτελέσματα θα αρχίσουν να διαφαίνονται τις επόμενες ημέρες όταν θα σταθεροποιηθούν οι επαγγελματικές και οικονομικές επιλογές μας και θα αποκατασταθούν κυρίως οι παλαιότερες σχέσεις. Κυριαρχεί η λογική κρίση και εν μέρει το συμφέρον για αυτό μην ονειρεύεστε ανούσια ρομάντζα.

Η απόφαση για δέσμευση απαιτεί σοβαρότητα στο χειρισμό της. Σε αυτό θα βοηθήσει αρκετά η ευνοϊκή όψη τριγώνου του Ήλιου με τον Δία, όπου οι συνθήκες είναι κατάλληλες, και δίδονται οι ευκαιρίες για τις όποιες σημαντικές αποφάσεις.

Ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος όλη την εβδομάδα, αλλά η θετική όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη, τονίζει τα θέματα της επικοινωνίας και των σχέσεων. Θα την χαρακτήριζα μία περίοδο ευθεία γραμμή, κάτι σαν deadline σε καρδιογράφημα, χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις και με αρκετή ηρεμία, αν δεν χάλαγε το σκηνικό η όψη τετραγώνου του Πλούτωνα  προς τον Ήλιο, την τελευταία μέρα της εβδομάδος. Εκεί θα χρειαστεί να δείξουμε προσοχή διότι ενώ θέλουμε να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις μας, οι αμφιβολίες, οι ζήλιες και η κτητικότητα κάνουν την εμφάνισή τους κι αν δεν προσέξουμε το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να τερματίσουν σχέσεις ζωής.

Διαβάσετε και τον ωροσκόπο σας.

Κριός

Ξεκαθαρίστε τις φιλικές σας σχέσεις και κρατήστε μόνο τις ωφέλιμες κι όσες έχουν αντέξει στο χρόνο. Εδώ και καιρό δεν μπορούσατε να συνεννοηθείτε με τους φίλους σας όπως παλιά και προτιμούσατε να είστε μόνοι. Καταλήγετε στο συμπέρασμα ότι λίγοι και καλοί μπορούν να μείνουν στη ζωή σας. Με όσους εκλεκτούς κρατήσετε στο πλάι σας, μπορείτε να έχετε άψογη ταύτιση ιδεών και επίσης να συνεργαστείτε αρμονικά για ένα κοινό στόχο. Στον αισθηματικό τομέα αλλά και στις σχέσεις σας με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες, αναθεωρείτε και παίρνετε τελικές αποφάσεις. Ίσως ένα φιλικό άτομο δοκιμάσει την τύχη του και προσπαθήσει να μπει μέσα στην καρδιά σας. Περιορίστε όσο γίνεται τα έξοδά σας και φροντίστε να κάνετε καλή διαχείριση, διότι έχει δημιουργηθεί μία οικονομική τρύπα εξαιτίας συντρόφου ή συνεργάτη οι οποίοι δεν υφίστανται πλέον στη ζωή σας και το μόνο που σας θυμίζει την σχέση σας μαζί τους, είναι τα χρέη.

Ταύρος

Εξακολουθούν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας επαγγελματικά θέματα. Υπάρχουν καθυστερήσεις και αναβολές σε αυτόν τον τομέα και πιστεύετε ότι τίποτα δεν πάει μπροστά. Μοιάζετε να κινείστε σε έναν βάλτο και αυτό σας εκνευρίζει. Κάνετε συζητήσεις που αφορούν παρελθοντικές καταστάσεις στη δουλειά σας, διότι οι άλλοι ότι θυμούνται χαίρονται και σας ζητούν τα ρέστα. Μη δίνετε σημασία και προσπεράστε τα. Εξάλλου θα υπάρχουν σημαντικές προτάσεις που ενδέχεται να αφορούν προηγούμενη εργασία, ή την αναβίωση ταλέντων σας τα οποία τα είχατε βάλει στον πάγο το τελευταίο διάστημα. Όπως και να έχει η καριέρα σας σταθεροποιείται αφού πάρει ανοδική πορεία. Τα νέα προμηνύονται ευχάριστα και αυτό σας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον. Φεύγει το άγχος, ανεβαίνετε ψυχολογικά κι αυτό βελτιώνει την υγεία σας. Υπάρχουν οικονομικά οφέλη από κληρονομιά, ή από τον σύντροφο, ο οποίος σας βοηθά.

Δίδυμοι

Είστε από τα άτομα πού ζείτε σε γρήγορους ρυθμούς και η αναδρομή του κυβερνήτη σας Ερμή, σας δημιουργεί εκνευρισμό και νευρικότητα, διότι εντείνει τις καθυστερήσεις και τα εμπόδια στα σχέδιά σας. Εμπόδια, αναθεωρήσεις και καθυστερήσεις, φέρνει επίσης και στον αισθηματικό τομέα όπου δεν μπορείτε να έχετε μία ξεκάθαρη εικόνα, ιδιαίτερα αν αφορά μία σχέση από τα παλιά. Αυτή δεν είναι η κατάλληλη εβδομάδα για να καταλήξετε σε συμπεράσματα και να πάρετε τελεσίδικη απόφαση. Οι παλιές συνεργασίες σας ευνοούνται και σταθεροποιούνται έως το τέλος της εβδομάδος. Εάν πρόκειται για νέα συνεργασία μη βιαστείτε να κλείσετε τη συμφωνία εάν δεν τελειώσει η αναδρομή του Ερμή. Αν και είστε ανυπόμονοι γενικά από τη φύση σας, τώρα πρέπει να δείξετε πόσο μπορείτε να τιθασεύσετε τον εαυτό σας βάζοντας του φρένο και περιμένοντας να πάρετε φόρα την επόμενη εβδομάδα όπου θα είστε σε καλύτερη φόρμα.

Καρκίνος

Τα εν οίκω μη εν δήμω λέει η σοφή παροιμία γι’ αυτό διαφυλάξτε μυστικά, αλλά και την προσωπική σας ζωή. Επειδή έρχονται στο προσκήνιο συζητήσεις με τους οικείους σας πού αφορούν το παρελθόν σας, καλό θα ήταν να μη δώσετε λαβές για σχόλια. Σαφώς είστε από τα άτομα του το παρελθόν, τους ακολουθεί κατά πόδας σε όλη τους τη ζωή, αλλά τούτη τη δεδομένη στιγμή μην το συζητάτε με όλη την οικογένειά σας. Δεν έχουν όλοι την ίδια οπτική με εσάς, παρόλο που ανήκουν στο οικογενειακό περιβάλλον. Κακώς θεωρείτε ότι πρέπει να γνωρίζουν τα πάντα επειδή βρίσκεστε σε ένα σπίτι. Νιώθετε εσωστρέφεια και είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας, αναπολώντας τα παλιά. Βελτίωση παρουσιάζει η υγεία σας, κάνοντας άσκηση και βάζοντας στη διατροφή σας υγιεινές τροφές. Αυτός είναι ένας τρόπος για να ομορφύνει η καθημερινότητά σας. Φροντίζοντας τον εαυτό σας φτιάχνει η ψυχολογία σας και ανεβαίνει η σεξουαλική σας επιθυμία.

Λέων

Είστε αρκετά ευνοημένοι διότι ο τομέας των αισθηματικών σας πάει από το καλό στο καλύτερο. Αν τώρα μπαίνετε σε μία σχέση θα δείτε την ευτυχία στο πρόσωπο του άλλου ατόμου. Περνάτε αρκετό χρόνο μαζί κι αυτό σας προσδίδει μία νότα χαράς και αισιοδοξίας. Βγάζετε τον καλύτερο σας εαυτό προς τα έξω και το ταίρι σας ενθουσιάζεται μαζί σας. Είναι μία όμορφη συγκυρία η οποία εκτός από ανάταση ψυχής, σας ενθουσιάζει με τέτοιο τρόπο ώστε να αυξάνει τη δημιουργικότητα σας. Νιώθετε πλήρης και δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση για σοβαρή δέσμευση. Συζητήσεις για παρελθοντικές επαγγελματικές προτάσεις σας βρίσκουν σκεπτικούς. Μετρήστε τα υπέρ και τα κατά και αποφασίστε καλύτερα την επόμενη εβδομάδα. Η νοσταλγία που νιώθετε για κάποια μέρη που βρισκόσασταν παλιά, οδηγεί τα βήματα σας προς τα εκεί. Μην απορήσετε εάν συναντήσετε άτομα από το παρελθόν, διότι κάπου το επιδιώκετε από μόνοι σας.

Παρθένος

Τα οικονομικά είναι ο τομέας που σας απασχολεί αυτό το διάστημα. Κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις και βλέπετε ότι κάπου δεν διαχειριστήκατε καλά τις οφειλές σας. Ναι μεν έχετε έσοδα αλλά υπάρχουν και έξοδα οπότε μηδέν στο πηλίκο. Τι είχατε τι χάσατε δηλαδή αλλά να που τώρα ψάχνετε να βρείτε λύση για να βγείτε από την δεινή κατάσταση. Ένα καλό σενάριο για εσάς είναι η εκμάθηση υπολογιστή, ξένης γλώσσας, ή σεμινάριο το οποίο θα μπορούσε να είναι επιδοτούμενο.

Είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και το ότι αποπληρώσατε λογαριασμούς, σας έφερε σε αυτήν την κατάσταση. Δεν θέλετε να χρωστάτε διότι μετά αγχώνεστε. Εκτός από συνεπείς είστε και συνετοί, οπότε θα τα καταφέρετε. Μία καλή λύση είναι να κόψετε τις εξόδους οι οποίες είναι δαπανηρές και να μείνετε στο σπίτι. Ούτως ή άλλως αυτή την περίοδο ομορφαίνετε τον χώρο σας, ώστε να νιώθετε θαλπωρή και ζεστασιά μέσα σε αυτόν κι ενώ οι απαιτήσεις στην εργασία σας είναι αρκετές, εσείς επιλέγετε να γίνετε σπιτόγατοι.

Ζυγός

Βρίσκεστε με μειωμένη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Γιατί αναρωτιέστε αν αξίζετε κι αν σας εκτιμούν οι άλλοι; Εσείς πάντα έχετε αυτό το προνόμιο, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Αν η ερωτική σχέση σας φέρθηκε με τρόπο απρόβλεπτο και σας έκανε να νιώσετε έτσι άβολα, ήρθε η ώρα να αλλάξει τη στάση του απέναντί σας. Ήταν μία κακή συγκυρία αλλά τώρα φαίνεται πως μετάνιωσε και θέλει να σταθεροποιήσει την σχέση σας. Θα σας βάλει σε δίλλημα μέχρι να αποφασίσετε αλλά ο χρόνος είναι με το μέρος σας. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε καθώς καλό είναι να το σκεφτείτε σοβαρά και να αποφασίσετε την άλλη εβδομάδα, που θα είναι κατάλληλες οι συνθήκες. Αυτή την εβδομάδα επικεντρωθείτε στο σπορ που γνωρίζετε πολύ καλά και αφορά τις επικοινωνίες, τις επαφές, τις συναντήσεις κυρίως με φίλες. Συζητήσεις μαζί με αγορές προϊόντων καλλωπισμού είναι αυτά που θα σας φτιάξουν τη διάθεση προς το παρόν.

Σκορπιός

Με το βλέμμα και τη σκέψη κολλημένη στο παρελθόν αναπολείτε μία παλιά σχέση. Σαφώς ήταν κάτι που σας πλήγωσε διότι τερματίστηκε με τρόπο απρόβλεπτο, χωρίς να το περιμένετε και δίχως εξηγήσεις. Ιδιαίτερα το βράδυ οι σκέψεις μεγεθύνονται, στοιχειώνοντας τα όνειρά σας και προκαλώντας σας δυσκολία στον ύπνο. Τι τα θέλετε και τι τα γυρεύετε, ότι έγινε έγινε. Μην ψάχνετε τώρα να δώσετε λογικές εξηγήσεις διότι δεν υπάρχουν. Σαφώς κι έπεσε σαν κεραυνός στο κεφάλι σας και δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε αφού δεν το αποδέχεστε. Αλλά είπαμε ότι κι αυτά στη ζωή υπάρχουν όμως ξεπερνιούνται. Επικεντρωθείτε στο παρόν ώστε να μπορέσετε να μεταβείτε στο μέλλον. Ασχολείστε με τα οικονομικά σας τα οποία παρουσιάζουν βελτίωση κι αυτό είναι κάτι που σας δημιουργεί ασφάλεια. Κάποιες δαπάνες πού κάνετε για το σπίτι σας, αγοράζοντας είδη οικιακής χρήσεως, σας ανεβάζουν τη διάθεση και βελτιώνουν τις συνθήκες διαβίωσης μέσα σε αυτό.

Τοξότης

Φιλτράροντας τους φίλους σας παλιούς και νέους, ξεκαθαρίζετε την ήρα από το σιτάρι. Κάνετε συζητήσεις με τους παλιούς φίλους και αναφέρεστε στο παρελθόν και σε συζητήσεις ή λόγια που είχατε ανταλλάξει. Νιώθουν την ανάγκη να απολογηθούν σε εσάς ή μπορεί κι εσείς να θελήσετε να απολογηθείτε σε αυτούς. Όπως και να έχει βελτιώνονται οι επαφές σας, διότι εσείς πλέον νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας, παρόλο που κάποιοι σας απογοητεύσαν. Τα άτομα που σας προσεγγίζουν αυτό το διάστημα γοητεύονται από την παρουσία σας, από την εμφάνισή σας και από τα επικοινωνιακά ταλέντα σας. Έχετε εύνοια στις νέες επαφές με καινούργια άτομα, αλλά και κάποιες παλιές γνωριμίες με γερές βάσεις,  παραμένουν στη ζωή σας. Εάν σκέφτεστε την αγορά, ή την αντικατάσταση του αυτοκινήτου σας, υπάρχει εύνοια και τύχη με το μέρος σας, αλλά καλό θα ήταν να περιμένετε από την επόμενη εβδομάδα.

Αιγόκερως

Μη ρισκάρετε να μπείτε σε νέα επαγγελματικά ανοίγματα διότι δεν είναι η κατάλληλη περίοδος. Ακολουθήστε την πεπατημένη και τα γνώριμα μονοπάτια εάν θέλετε να βγείτε ωφελημένοι. Σίγουρα αξίζετε πάντα κάτι παραπάνω αλλά αυτό το διάστημα δεν μπορείτε το έχετε και για αυτό φροντίστε να μείνετε στις θέσεις σας. Οτιδήποτε άλλο ελλοχεύει τον κίνδυνο της οικονομικής απώλειας. Την επόμενη εβδομάδα μπορείτε να κινηθείτε διαφορετικά, διότι οι συνθήκες θα  επιτρέπουν να δραστηριοποιηθείτε. Έτσι κι αλλιώς δεν σας πτοεί τίποτα καθώς αυτό το διάστημα νιώθετε πολύ καλά με τον εαυτό σας. Οι συνθήκες και η καθημερινότητα στην εργασία σας μοιάζουν εξαιρετικές. Τώρα αν εσείς θέλετε κάποιο bonus ή να πριμοδοτείτε επιπλέον, θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα. Μία σχέση κρυφή και μη κοινοποιήσιμη για τους λόγους που εσείς ξέρετε, σας κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον και ομορφαίνει τη ζωή σας.

Υδροχόος

Από τη μία ονειρεύεστε ταξίδια και προορισμούς που θέλετε να επισκεφθείτε και από την άλλη οικογενειακά προβλήματα σας καλούν να μείνετε πίσω στο σπίτι. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να ταξιδέψετε και το σύμπαν σας προφυλάσσει διότι οι ακυρώσεις, οι αναβολές και οι αναποδιές, που θα παρουσιαστούν θα δυσκολέψουν περισσότερο την κατάσταση. Την επόμενη εβδομάδα πού οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκότερες και που όλα θα πάρουν μπρος, τότε αποφασίστε το. Λαχταράτε να επισκεφτείτε άλλες τοποθεσίες, να γευτείτε άλλες γεύσεις και να ανταλλάξετε ιδέες με άλλους κόσμους. Λίγη υπομονή και ο δρόμος ανοίγει για εσάς. Μέχρι τότε ασχολείστε με άτομα του φιλικού σας κύκλου, τα οποία μαγνητίζονται από την προσωπικότητά σας, αποζητώντας την παρέα σας. Υπάρχει εύνοια στις νέες φιλικές γνωριμίες από τη μία και από την άλλη, εδραιώνονται παλιές φιλίες που άντεξαν στο χρόνο.

Ιχθύες

Ακόμα σας απασχολούν οικονομικά θέματα και με τι τρόπο μπορείτε να τα διευθετήσετε. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να αποπληρώσετε όλα σας τα χρέη που αφορούν κληρονομικά, εφορίες, δάνεια, ασφάλειες και δημόσιο. Από την άλλη λαμβάνετε πίσω χρήματα τα οποία σας οφείλουν και οι σκέψεις σας είναι να τα αξιοποιήσετε, επενδύοντας τα. Την επόμενη εβδομάδα μπορείτε να κάνετε τις κινήσεις πού σκέφτεστε, διότι θα έχετε κέρδος. Η καριέρα σας δείχνει να απογειώνεται και ότι ζητήσετε θα σας δοθεί. Υπάρχουν άνθρωποι στη δουλειά σας που γοητεύονται από εσάς και δεν αποκλείεται να είναι οι ανώτεροί σας ή οι εργοδότες σας. Σας θαυμάζουν τόσο για την παρουσία σας, όσο και για την εργασία σας. Είστε έντονα διαισθητικά άτομα και αυτή τη φορά το ένστικτο, σας οδηγεί στο σωστό δρόμο. Σταθεροποιείτε τη δουλειά σας, την καριέρα σας και ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σας. Είναι μία εβδομάδα προπαρασκευαστική ώστε την επόμενη να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Βίκυ Δρόσου

Written by: DreamCity

Rate it

0%