Τραγούδι

Ο Darkon ρεμιξάρει το ”My mother told me” το αγαπημένο τραγούδι της σειράς Βίκινγκς!

today02/10/2021

Background
share close

Ο Darkon (Κώστας Νακόπουλος)  ρεμιξάρει το ”My mother told me” το αγαπημένο τραγούδι της σειράς Βίκινγκς που ακούγεται και στην τελευταία έκδοση του βιντεοπαιχνιδιού Assassin’s Creed Valhalla.

Το τραγούδι ακούγεται πολλές φορές στην αγαπημένη σειρά και στην Αγγλική γλώσσα και στην γλώσσα των Βίκινγκ. Οι στίχοι αυτού του τόσο ιδιαίτερου τραγουδιού είναι ένα παραδοσιακό ποίημα του πολύ γνωστού ποιητή και πολεμιστή Βίκινγκ Egill Skallagrimsson. Ο Skallagrimsson μέσα από αυτό το ιδιαίτερο λυρικό του έργο, ζωντανεύει την πεμπτουσία της  ζωής των Βίκινγκ, την μεγάλη τους αγάπη για περιπέτειες και εξερευνήσεις και για την θάλασσα που πάντα ήταν ο πιστός τους οδηγός σε κάθε τους εξόρμηση.

O Darkon καταφέρνει για άλλη μια φορά να μαγέψει το κοινό με αυτή την τόσο ξεχωριστή δημιουργία του χαρίζοντας μας ένα  κομμάτι γεμάτο συναισθήματα, αναμνήσεις και έντονη νοσταλγία  μιας άλλης εποχής.

Αποκτήστε το εδώ: My Mother Told Me(Darkon’s Deep Edit)

Απολαύστε το “My Mother Told Me(Darkon’s Deep Edit)”

Written by: Dreamcity

Rate it

Previous post

Μουσική

Παύλος Καρρέρ “Η Κυρά Φροσύνη” στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος ΕΛΣ

Η ΚΥΡΑ ΦΡΟΣΥΝΗ Παύλος Καρρέρ Στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, στις 3 Οκτωβρίου 2021. Όπερα σε συναυλιακή μορφή • Νέα παραγωγή Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος ΕΛΣ Ποιητικό κείμενο Ελισαβέτιος Μαρτινέγκος (στην ιταλική γλώσσα), βασισμένο στο ποίημα Η Κυρά Φροσύνη του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη Επιμέλεια μουσικού κειμένου Γιάννης Τσελίκας / Κέντρο Ελληνικής Μουσικής Η επιμέλεια του μουσικού κειμένου στηρίχθηκε στο μοναδικό αυθεντικό χειρόγραφο μουσικό υλικό το οποίο […]

today02/10/2021

Post comments (0)

Απάντηση

0%