Μουσικη

Στις 18 Ιουλίου η Μαρία Παπαγεωργίου στο θέατρο Μυθωδία!

today17/07/2021

Background
share close

Η Μαρία Παπαγεωργίου επιστρέφει, μετά από χρόνια, στο Ρέθυμνο με το ιδιαίτερο project της Solo Out την Κυριακή 18 Ιουλίου στο Θέατρο Μυθωδία.

Πάντα ανήσυχη και συνεπής στο όνειρό της, καταργεί τις ρεπερτοριακές νόρμες και έρχεται με μια νέα πρόταση.

Το Solo Out είναι μια μοναχική επί σκηνής διαδρομή που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2010 και βρήκε έδαφος να ανθίσει δέκα χρόνια μετά στη σκηνή του Gazarte στην Αθήνα, όχι ως ανάγκη αφαίρεσης ανθρώπων, ήχων και δονήσεων, αλλά ως μέγιστη εξερεύνηση του ελάχιστου εαυτού μας.

Περικυκλωμένη από κάθε λογής μουσικό όργανο, η Μαρία Παπαγεωργίου, σε μια solo performance, ντύνει με τη φαντασία τραγούδια της δισκογραφίας της, της συνάντησής της με το έργο του Μίκη Θεοδωράκη και τραγούδια που αγάπησε, δίνοντας νέα ανάγνωση σε αυτά μέσα από την ευρύτερη έννοιας της μουσικότητας. Κιθάρες, synths, loops και κρουστά συνθέτουν το μουσικό αυτό περιβάλλον και πλέκουν τις γλώσσες, τις δεκαετίες, τους τραγουδοποιούς και τις ιστορίες τους.

Σχεδιασμός ήχου : Σπύρος Ρουμελιώτης

Οργάνωση παραγωγής : 440Hz Γέφυρα Πολιτισμού

Αγορά εισιτηρίων: www.viva.gr

Written by: Dreamcity

Rate it

Previous post

Μουσικη

ΓΙΩΡΓΟΣ & ΕΥΑ band 17 Ιουλίου στην Ερέτρια!

Κουρασμένοι αλλά με μια γλυκιά αίσθηση δημιουργίας από τις στουντιακές τους εμφανίσεις, η μπάντα "Γιώργος & Εύα", αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλλειμα, επιλέγοντας τη μία και μοναδική συναυλιακή εμφάνισή τους για αυτό το καλοκαίρι να είναι μια σημαντική δράση, που θα στηρίξουν ενάντια στα αιολικά πάρκα στην περιοχή Ερέτριας και γενικότερα στην Εύβοια. Ενώνουν την φωνή τους μαζί με πολλές ακόμα συλλογικές ομάδες. Απολαύστε τους λοιπόν στις 17 Ιουλίου στον […]

today16/07/2021

Post comments (0)

Απάντηση

0%