Μουσικη

ΓΙΩΡΓΟΣ & ΕΥΑ band 17 Ιουλίου στην Ερέτρια!

today16/07/2021

Background
share close

Κουρασμένοι αλλά με μια γλυκιά αίσθηση δημιουργίας από τις στουντιακές τους εμφανίσεις, η μπάντα “Γιώργος & Εύα”, αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλλειμα, επιλέγοντας τη μία και μοναδική συναυλιακή εμφάνισή τους για αυτό το καλοκαίρι να είναι μια σημαντική δράση, που θα στηρίξουν ενάντια στα αιολικά πάρκα στην περιοχή Ερέτριας και γενικότερα στην Εύβοια.

Ενώνουν την φωνή τους μαζί με πολλές ακόμα συλλογικές ομάδες.

Απολαύστε τους λοιπόν στις 17 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του 1ο δημοτικού σχολείου Ερέτριας στις 20.30, μαζί τους ο μουσικός Άλκης Καραπάνος στο πιάνο, την κιθάρα και το κλαρίνο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ομάδα facebook.com/e.medousa

Λίγα λόγια για τους «Giorgos & Eva Band»

Οι «Giorgos & Eva Band» κατά κόσμο Γιώργος Καραχάλιος και Εύα Παπαθανασίου – Καραχάλιου είναι δύο ταλαντούχοι νέοι ορμώμενοι από την περιοχή της Κύμης Εύβοιας. Σύντροφοι στη σκηνή και τη ζωή, έκαναν πραγματικότητα το όνειρό τους να ακολουθήσουν τη μουσική με όπλα τους μια κιθάρα και δυο φωνές.

Τα τραγούδια τους μοιάζει να αποτελούν την απάντηση σε κάθε μορφή κοινωνικής καταπίεσης και κατάχρησης της εξουσίας. Θα μπορούσε κάποιος να τα χαρακτηρίσει ως διαχρονικά ποιήματα που γράφτηκαν και ερμηνεύτηκαν ως αντίδοτο στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε.

Σε κάθε εμφάνισή τους καταφέρνουν να μαγεύουν και να παρασύρουν το κοινό με την αυθεντικότητα και τις δυνατές ερμηνείες τους, αφού όλα τα τραγούδια τους  διακρίνονται από τη δική της προσωπική σφραγίδα. Πρόκειται για φύση και στάση ζωής καλλιτέχνες με πλούσια εθελοντική δράση και συναυλίες για κοινωφελείς σκοπούς.

Μάθετε όλα τα νέα των αγαπημένων «Giorgos & Eva Band» μέσα από το προσωπικό τους ιστολόγιο.

www.giorgosevaband.blogspot.com

Written by: Dreamcity

Rate it

Previous post

Μουσική

Στις 16 Ιουλίου ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ELECTRIC SOLO Με ένα solo πρόγραμμα, ειδικά διαμορφωμένο, ο αγαπημένος τραγουδοποιός εμφανίζεται στη Λάρισα την Παρασκευή 16 Ιουλίου έτοιμος να μοιραστεί νέες ιστορίες. Μόνος επί σκηνής, ταυτόχρονα όμως μαζί με όλους και όλες μας, αντανακλά τα όνειρα και τις πραγματικότητες της εποχής και της ζωής μας. Τα τελευταία χρόνια συνηθίσαμε τον Αλκίνοο με την ακουστική κιθάρα και το λαούτο του. Η συγκεκριμένη […]

today16/07/2021

Post comments (0)

Απάντηση

0%