Τραγούδι

Οι Just Band κυκλοφορούν το ”Πίσω στο τίποτα”

today01/07/2021

Background
share close

Μια ένωση δύο αγαπημένων τραγουδιών (Πίσω δε γυρνάω των Active Member & Τίποτα του Στέλιου Δάβαρη) σε μια σύγχρονη προσέγγιση με δυνατές ερμηνείες που σε συνδυασμό με την ηλεκτρική ενορχήστρωση, μας ταξιδεύουν και παράλληλα μας αφυπνούν. Το τραγούδι είναι ήδη διαθέσιμο στο κανάλι των Just Band στο YouTube.

Οι Just Band είναι:

– Κώστας Γεωργόπουλος : Φωνή – Ηλεκτρική Κιθάρα
– Τάσος Καλοβελώνης : Φωνή – Κρουστά
– Άκης Σούρμπης: Φωνή – Ακουστική Κιθάρα

Τα τελευταία 10 χρόνια δραστηριοποιούνται κυρίως σε μαγαζιά της Αθήνας αλλά και εκτός Αττικής.

Τους Just Band ένωσε η κοινή αγάπη και αισθητική τους για τη μουσική και υπάρχουν με μοναδικό σκοπό και στόχο  τη διασκέδαση καθώς και την ψυχαγωγία. Μακριά από κάθε στερεότυπο και ταμπέλα, παντρεύουν όλα τα είδη μουσικής και προσαρμόζοντάς τα στο νεανικό Pop – Rock ύφος τους και σε συνδυασμό με το αστείρευτο κέφι τους, καταφέρνουν σε κάθε εμφάνισή τους να ικανοποιήσουν όλες της προσδοκίες ακόμα και του πιο απαιτητικού ακροατή. Απόδειξη αυτού είναι οι μακροχρόνιες συνεργασίες με όλους τους χώρους στους οποίους φιλοξενήθηκαν.

Written by: Dreamcity

Rate it

Previous post

Αφιερώματα

Guillermo del Toro: «Ως παιδί, ονειρευόμουν να έχω ένα σπίτι με μυστικά περάσματα»

"Ως παιδί, ονειρευόμουν να έχω ένα σπίτι με μυστικά περάσματα και ένα δωμάτιο που να έβρεχε 24 ώρες την ημέρα. Σημασία έχει όταν  είσαι πάνω από 40 χρόνων, να εκπληρώσεις τις επιθυμίες που κρύβεις από τότε που ήσουν 7 ετών." O Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο (Guillermo del Toro Gómez), γεννήθηκε στην  Γκουανταλαχάρα του Μεξικό, στις 9 Οκτωβρίου του 1964 και είναι σκηνοθέτης, συγγραφέας, σεναριογράφος, παραγωγός, ηθοποιός και make-up artist. Είναι γιος […]

today01/07/2021

Post comments (0)

Απάντηση

0%