Συναυλίες

O Σωκράτης Mάλαμας στο Θέατρο Γης 25-26 Ιουνίου & Θέατρο Νίκαιας 8-9 Ιουλίου 2021

today25/06/2021

Background
share close

Ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στη σκηνή και στους ανοιχτούς χώρους, ένα χρόνο μετά το περσινό καλοκαίρι, με δύο μεγάλες συναυλίες.

Ξεκινάει στις 25 & 26 Ιουνίου από το Θέατρο Γης, στη Θεσσαλονίκη και στις 8 & 9 Ιουλίου έρχεται στην Αθήνα και στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Παρέα του θα είναι αγαπημένοι φίλοι – συνεργάτες, η Ιουλία Καραπατάκη στο τραγούδι, ο Δημήτρης Λάππας στην κιθάρα και στο μπουζούκι, ο Γιάννης Παπατριανταφύλλο στο κοντραμπάσο, ο Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν, ο Νίκος Μαγνήσαλης στα τύμπανα.

Παραγωγή: Novel Vox

Τεχνικοί:

Τίτος Καργιωτάκης / Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Ηχοληψία

Χρήστος Λαζαρίδης: Φωτισμοί́

Δημήτρης Κατέβας: Τεχνικός σκηνής

Παραγωγή: Novel Vox

Προσοχή: Τα εισιτήρια δεσμεύονται βάση πλάνου και με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ως group 2 εισιτηρίων, group 3 εισιτηρίων, group 4 εισιτηρίων και μονά εισιτήρια. Οι δεσμεύσεις πρέπει να γίνονται σε διπλανά καθίσματα στο πλάνο. Οι κάτοχοι εισιτηρίων πρέπει να τα έχουν εκτυπωμένα ή σε ηλεκτρονική μορφή για επικύρωση και είσοδο στον χώρο την ημέρα της συναυλίας.

Written by: Dreamcity

Rate it

Previous post

Συναυλίες

Active Member ζωντανά στο Aκόντισμα στις 26 Ιουνίου 2021

Active Member ζωντανά στο Ακόντισμα ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ | ΑΚΟΝΤΙΣΜΑ ΝΕΑΣ ΚΑΡΒΑΛΗΣ, ΚΑΒΑΛΑ Αυτοί που δε σώπασαν ούτε στιγμή στον εγκλεισμό που βιώσαμε και στην τωρινή «προαύλιση» είναι πεπεισμένοι πως η διέξοδος τους είναι το μοίρασμα. Οι Active Member ανατρέχουν στα τραγούδια και τους μύθους τους από το 1992 ως τις μέρες μας, για μια συναυλία - γιορτή. Το Ακόντισμα θα τους υποδεχτεί με φόντο την ανοιχτή θάλασσα και τον απέραντο ουρανό. […]

today25/06/2021

Post comments (0)

Απάντηση

0%