Τραγούδι

Αλεξάνδρα Κόνιακ live streaming

today17/05/2021

Background
share close

Το καλοκαίρι είναι συνδεδεμένο με συναυλίες και οι συναυλίες με κόσμο, επαφή, επικοινωνία.

Τον τελευταίο χρόνο όμως έχει ανατραπεί τόσο πολύ το συναυλιακό τοπίο με αποτέλεσμα οι καλλιτέχνες να αναγκαστούν να αναζητήσουν νέους τρόπους παρουσίασης και επικοινωνίας με το κοινό τους.

Από αυτή την μεγάλη αλλαγή δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη η Αλεξάνδρα Κόνιακ, αφού τα Live αποτελούν ένα τεράστιο κομμάτι της μουσικής της έκφρασης.

Όποιος δεν έχει παρακολουθήσει έστω ένα live της, δεν μπορεί να αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει εκεί.

Η περιγραφή των διαφορετικών ήχων, των διασκευών, των υπέροχων ενορχηστρώσεων, των mix «κομματιών» από διαφορετικές δεκαετίες και το σύμπλεγμα τραγουδιών από διαφορετικά είδη μουσικής είναι κυριολεκτικά αδύνατον να «πάρει» μορφή με λέξεις.

Με αυτή την σκέψη στο μυαλό, δημιούργησε μαζί με τους συνεργάτες της, την πρώτη μεγάλη διαδικτυακή συναυλία της η οποία θα λάβει χώρα στις 29/05 μέσα στο HolyWood Stage.

Ανάμεσα σε όλη την μουσική πανδαισία της βραδιάς και την αναδρομή σε παλαιότερα τραγούδια της, θα μας παρουσιάσει και το νέο της single «Μόνο Εσένα» που θα κυκλοφορήσει στα μέσα Μαΐου από την Cobalt Music.

Κλείστε θέση λοιπόν για το Σάββατο 29/05 ακριβώς στις 21:00, μέσα από την σελίδα της Ticketservices, αφού η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει.

Ενεργοποιήστε ένα reminder για την συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα και θα συναντηθούμε εκεί.

Όσο για εσάς που δεν θα μπορέσετε το Σάββατο, μην ανησυχείτε, αφού τα παιδιά έχουν φροντίσει το Live να είναι διαθέσιμο μέχρι και την Δευτέρα 31/05.

 Συντελεστές:

Πιάνο, ενορχηστρώσεις: Χρίστος Σερενές
Τύμπανα: Νίκος Παγώνης
Κιθάρα: Αλέξης Ζορμπάς
Μπάσο: Γιάννης Νάτσιος

Γκάιντα Special guest: Χρήστος Κυριαζής

Ειδικά για την πρώτη live παρουσίαση του “Μόνο εσένα” τις φωνές τους μαζί με την Αλεξάνδρα θα ενώσουν οι: Σταυριαλένα Γκόντζου, Χρύσα Καρακάση, Κάλλια Κατσαντώνη

Ηχοληψία: Παύλος Πανταζόπουλος
Βοηθός ηχολήπτη: Σπύρος Βάρλας
Φώτα: Ανέτα Γκάτσου
Σκηνοθεσία: Κανέλλος Φωτογιαννόπουλος
Live Streaming: Σταύρος Καραμήτσος
Mastering: Δημήτρης Τζιόλας
Ηχητική Υποστήριξη: Sounds Good

Γραφιστική Επιμέλεια: Άγγελος Πουλιάσης

Styling: Όλια Λύκου
Hairstyling: Δημήτρης Αρχοντόπουλος
Makeup: Αγγελική Καταλειφού
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Γεωργία Δρακάκη

Live Streaming Powered by
P&Psound, Digital Honey Studios & Audiocom

 

Written by: DreamCity

Rate it

Previous post

Διαγωνισμός

DreamCity Διαγωνισμός “Μία εικόνα χίλιες λέξεις”

Η απεικόνιση της στιγμής μπορεί να εγκλωβίσει στο εσωτερικό της χιλιάδες συναισθήματα! Το διαγωνιστικό challenge στο DreamCity για αυτή την φορά είναι η φωτογραφία! ΒΓΑΛΕ ΜΙΑ PHOTO ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ και πάρε μέρος στον διαγωνισμό του DreamCity Radio. Στη συνέχεια στείλε την φωτογραφία σου στο email του σταθμού info@dreamcity.gr με το ονοματεπώνυμό σου και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Με ένα «κλικ» λοιπόν, διεκδικείς τη θέση σου για την […]

today17/05/2021

Post comments (0)

Απάντηση

0%