Τραγούδι

New bands: KHIRKI

today07/05/2021

Background
share close

Οι KHIRKI είναι ένα πολύ ενδιαφέρον γκρουπ από την Αθήνα, που αναμιγνύει τις επιρροές από KVELERTAK, MASTODON και TOOL με την Ανατολική και Βαλκανική παραδοσιακή μουσική και τη βοήθεια ακουστικών και παραδοσιακών οργάνων.

Το γκρουπ αποτελείται από τους Δήμο Ιωάννου – Guitars and Vocals, Ορέστη Κατσαρό – Bass Guitar και Σπύρο Στεφανή – Drums, Percussion and Backing Vocals.

Στις 21 Μαΐου κυκλοφορούν το παρθενικό τους άλμπουμ με τίτλο, «Κτηνωδία», ψηφιακά και σε βινύλιο.

«Το “Wolf’s Lament” είναι το τρίτο και τελευταίο single πριν από την κυκλοφορία του δίσκου μας “Κτηνωδία” στις 21 Μαΐου. Από τη στιγμή που η παραδοσιακή μουσική της Ελλάδας και της Ανατολής είναι βασική μας επιρροή, θέλαμε να φτιάξουμε ένα αργό, βαθιά συναισθηματικό και ατμοσφαιρικό τραγούδι όπου αυτά τα στοιχεία θα είχαν την ευκαιρία τους να λάμψουν. Το κομμάτι καταπιάνεται με το θέμα του χωρισμού με έναν άνθρωπο, σύντροφο, συνεργάτη ή φίλο, διατηρώντας ταυτόχρονα την αξιοπρέπεια και των δύο πλευρών, κρατώντας έντιμη σιωπή. Όταν παίξαμε αυτό το τραγούδι ζωντανά ο κόσμος το λάτρεψε, έτσι θεωρήσαμε ότι θα ήταν καλή ιδέα να το κυκλοφορήσουμε ως single. Καλή ακρόαση!»

Written by: DreamCity

Rate it

Previous post

Μουσική

Νέο τραγούδι! Γιώργος & Εύα band – Ακόμα τίποτα δεν είδες

Ένα νέο τραγούδι με ροκ ύφος και δυναμικό στίχο ήρθε μέσα από την νέα δουλειά της μπάντας, να μας παρασύρει με πολλές αλήθειες σε μια παράξενη εποχή που ζούμε και στα σκοτεινά γεγονότα της εξουσίας που διαδραματίζονται καθημερινά. Μπορείτε να το ακούσετε στο επίσημο κανάλι της μπάντας! Μάθετε όλα τα νέα των αγαπημένων «Giorgos & Eva Band» μέσα από το προσωπικό τους ιστολόγιο www.giorgosevaband.blogspot.com Στίχοι:Γιώργος Καραχάλιος Σύνθεση Γιωργος Καραχάλιος/ Αλκης […]

today06/05/2021

Post comments (0)

Απάντηση

0%