Τηλεόραση

Saturday Movie: Crazy About Her (2021)

today27/03/2021 5

Background
share close

Κάθε Σάββατο, μέσα από αυτήν εδώ την στήλη, σας προτείνω μία ταινία, την οποία παρακολούθησα μέσα στην εβδομάδα και μου έκανε μεγάλη εντύπωση.

Όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε ότι είμαι μεγάλος ταινιοφάγος, ότι εκ πεποιθήσεως αποφεύγω δια ροπάλου κάθε είδους σειρά, καθώς και ότι δεν παρακολουθώ σχεδόν καθόλου τηλεόραση.

Όσες και όσοι από εσάς, επιθυμείτε να προτείνετε κάποια ταινία η οποία σας άρεσε και θέλετε να την παρουσιάσω μέσα από αυτήν εδώ την στήλη, δεν έχετε παρά να μου στείλετε ένα email στο srouggeris@gmail.com.

Σπύρος Ρουγγέρης

Crazy About Her

Χώρα: Spain

Σκηνοθέτης: Dani de la Orden

Ηθοποιοί: Álvaro Cervantes, Susana Abaitua

Η υπόθεση εστιάζει στον Andri, ο οποίος είναι δημοσιογράφος σε περιοδικό.

Σε μία βραδινή του έξοδο με φίλους θα γνωρίσει την Carla και θα περάσει την νύχτα μαζί της.

Την επομένη όμως συνειδητοποιεί πως έχει αρχίσει να αναπτύσσει αισθήματα για την κοπέλα παρά το γεγονός ότι και οι δύο είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν θέλουν καμία δέσμευση.

Έτσι λοιπόν, θα ξεκινήσει να ψάχνει απεγνωσμένα την Carla, παρά το γεγονός ότι δε γνωρίζει τίποτε γι’ αυτήν. Τελικά ανακαλύπτει πως η Carla είναι θεραπευόμενη σε μία ψυχιατρική κλινική και αποφασίζει να προσποιηθεί και ο ίδιος τον ψυχικά ασθενή προκειμένου να την ξανασυναντήσει.

Το Crazy About Her είναι μια ταινία διασκεδαστική και απρόβλεπτη, ικανή να “πειράξει” πολλές από τις ευαίσθητες χορδές σου.

Written by: DreamCity

Rate it

Previous post

Κινηματογράφος

Το 4ο Ανεξάρτητο Πολιτικό Ακτιβιστικό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, είναι πλέον γεγονός!

Φέτος ερχόμαστε στην οθόνη του σπιτιού σας με ένα απλό κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2My9RPQ Από τις 26 έως και τις 30 Μαρτίου μπορείτε να παρακολουθήσετε, τις προσεκτικά επιλεγμένες, 58 ταινίες, μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ και animation της φετινής σεζόν του φεστιβάλ. Όλες οι ταινίες ασχολούνται με τα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα, όπως: κοινωνικές ανισότητες, διαφορετικότητα, ενδοοικογενειακή βία, ρατσισμό, εκπαίδευση, κ.α. Ένα πενθήμερο γεμάτο συγκινήσεις, αναζητήσεις και κοινωνικούς προβληματισμούς που θα μας ταξιδέψει […]

today26/03/2021

Post comments (0)

Απάντηση

0%