Χιούμορ

Οι 5 Ξεκαρδιστικές Ατάκες του Μπάμπη Νίτα!

today11/03/2021

Background
share close

Κάθε Πέμπτη ο Μπάμπης Νίτας μοιράζεται μαζί σας πέντε ξεκαρδιστικές ατάκες, εμπνευσμένες από την καθημερινότητα της εβδομάδας!

  1. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, σας κάνουμε γνωστό ότι αύριο Πέμπτη, ξύλο τρώνε τα ΑΦΜ που λήγουν σε 1 και 2.
  2. Για λόγους ασφαλείας η κεντρική… Λαχαναγορά Αθηνών φέτος θα είναι κλειστή.
  3. Παράταση του Γκλόμπνταουν βλέπουν οι ειδικοί μέχρι το Πάσχα.
  4. Αλήθεια στα ΛΟΚ έχουν λόκνταουν;;;
  5. Θα έρθει ο καιρός που θα έχεις ψυχολογικά και θα είσαι φυσιολογικός γιατί όλοι θα έχουν!

 

 

Ο Μπάμπης Νίτας είναι ένας από τους πολύ χαρισματικούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς που επανδρώνουν τον DreamCity.

Αν αγαπάτε τη ροκ μουσική, το υψηλής ποιότητας χιούμορ, την άμεση επικοινωνία και τις δυνατές συγκινήσεις, δεν έχετε παρά να ακούσετε την εκπομπή του «Μια φρένο, μια Γκάζι» κάθε Πέμπτη 20:00 – 22:00 και να διαβάζετε τις ξεκαρδιστικές του ατάκες κάθε Πέμπτη πρωί στο Blog του σταθμού.

Μια φορά είναι αρκετή για να σας μετατρέψει σε φανατικούς ακροατές και αναγνώστες!

 

Η καρικατούρα του αγαπημένου ραδιοφωνικού παραγωγού αλλά και η προσωπογραφία του μέσα στο άρθρο είναι έργα της εικαστικού Μαρίας Φάλαρη.

 

Written by: Dreamcity

Rate it

Previous post

Γονείς

Πες μου ότι σου κάνουν bullying…

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσπαθώντας να αναδείξει το αυξανόμενο πρόβλημα, δημιούργησε το video «Πες μου ότι σου κάνουν Bullying» για να δώσει στα παιδιά που βιώνουν αυτή τη φρίκη μία διέξοδο. Δεν χρειάζεται ένα παιδί να είναι στο σχολείο για να δεχθεί εκφοβισμό. Δυστυχώς, λόγω της πανδημίας και των αμέτρητων ωρών  που περνούν στο διαδίκτυο, τα παιδιά βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωπα με τον κίνδυνο του διαδικτυακού εκφοβισμού (cyberbullying ). Μοιραστείτε το […]

today11/03/2021

Post comments (0)

Απάντηση

0%