Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Συνεντεύξεις

Συνέντευξη: Ioanna Prosmiti & John Olas

today05/03/2021 2

Background
share close

Συνέντευξη με ένα ντίσκο ντουέτο νοσταλγούμε και δίνουμε το μήνυμα πως – Μπορώ να ζήσω- και μετά από ένα χωρισμό από την Βάντα Βλασταρά

 

Συνέντευξη Ιωάννα Προσμίτη

1) Πώς προέκυψε η συνεργασία για το νέο τραγούδι “ Μπορώ να ζήσω.”

Εκτός από ηθοποιός τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι και με το τραγούδι τραγουδώντας εκτός από το θέατρο και σε διάφορες μουσικές σκηνές. Ο Jonh Olas με άκουσε στο προηγούμενο τραγούδι μου που κυκλοφόρησε από την Atlantis Records μια  ροκ διασκευή του Παραδοσιακού ‘-Τι σε μέλλει εσενανε- σε Διασκευή Avet Kizirian. Πίστεψε αμέσως πως μπορώ να ερμηνεύσω το ντίσκο κομμάτι που έγραψε  σε στίχους δικούς του και του Κώστα Νατση. Έτσι ξεκίνησε η συνεργασία μας η οποία μέχρι στιγμής μας εκπλήσσει ευχάριστα.

2) Πώς ανταποκρίνεται ο κόσμος ακούγοντας το; Πιστεύεις νοσταλγεί παλιότερες ρομαντικές ανέμελες εποχές όπου χορεύαμε σε μια ντίσκο;

Σίγουρα νοσταλγεί εποχές που αρχικά βγαίναμε έξω και διασκεδάζαμε ενώ τώρα είμαστε φυλακισμένοι χωρίς το δικαίωμα της αγωγής της ψυχής και του πνεύματος. Μέσα στα πλαίσια αυτά όλες οι καλλιτεχνικές δράσεις αγκαλιάζονται και χειροκροτούνται. Έτσι και το συγκεκριμένο τραγούδι αγαπήθηκε πολύ και παίζεται από τα ραδιόφωνα .Μιλαει για τους κύκλους της ζωής και των σχέσεων που κλείνουν για να ανοίξουν κάποιοι άλλοι. Έτσι λοιπόν δίνει το αισιόδοξο μήνυμα ότι συνεχίζουμε να ζούμε χωρίς προσκόλληση και κάνουμε όνειρα για το μέλλον με αισιοδοξία.

3) Που  μπορεί κανείς να δει το videoclip του τραγουδιού Μπορώ να ζήσω;

Το videoclip του τραγουδιού που κυκλοφόρησε από την Piranha Production μπορείτε να το δείτε στο YouTube  Ioanna Prosmiti  ενώ ένα δεύτερο video clip κυκλοφορεί στο YouTube John Olas καθώς επίσης και ένα Remix του τραγουδιού  από τον DJ Τ.Ι. Ιωάννη Τοσουνη. Χαρούμενοι ιδιαίτερα είμαστε επίσης και για το ότι το τραγούδι έγινε και καραοκε από τον δημιουργό καραοκε Teodoris Natiotis. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για τα πολύ καλά σχόλια.

4) Πώς βλέπεις το καλλιτεχνικό μέλλον της χώρας και τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε;

Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για όλους και για αυτό χρειάζεται να ελισσόμαστε και να βρίσκουμε νέους τρόπους έκφρασης και δημιουργίας. Αυτό εξάλλου είναι το χρέος κάθε καλλιτέχνη να αφυπνίζει και να καλλιεργεί συνειδήσεις. Από προσωπική μου εμπειρία θα πω  πως  το 2020 παρόλες τις δυσκολίες ήταν ευλογημένη χρονιά για μένα αφού ανακοινώθηκε η βράβευση μου από την Διαβαλκανική Επιτροπή διεθνών θεατρικών βραβείων για το 2019 για την ερμηνεία μου στο βραβευμένο θεατρικό έργο της Ιωάννας Μαστοράκη σε Σκηνοθεσία Θανάση Σσλτα Βλέπε και Φεύγα. Επίσης τιμητικό έπαινο έλαβα το 2020 και για τις Δούλες του Ζαν Ζενέ σε Μετάφραση Διασκευή Νίκης Τριανταφυλιδη. Δεν θα παραλείψω και την μεγάλη μου ευγνωμοσύνη για  τον πρώτο έπαινο που έλαβα από το Ιωνικό θέατρο  για τον Θεατρικό μου μονόλογο που έγραψα για την Μικρασιατική καταστροφή με τίτλο-Υπέρβαση-  Σίγουρα υπήρξα τυχερή θεωρώ όμως χρέος μου τη συνεχή μου δράση παρόλες τις αντιξοότητες.

5)Ένα θετικό μήνυμα για τον κόσμο.

Η εποχή αλλάζει και απαιτεί ενότητα, αλληλεγγύη και αλτρουισμό. Επιτέλους πρέπει να αντιληφθούμε πως ο τρόπος σκέψης και δράσης του καθενός επηρεάζει όλη την ανθρωπότητα. Γι’ αυτό ατενίζουμε το μέλλον  με αισιοδοξία έχοντας εμπιστοσύνη στη ροή αλλαγής.

 

Συνέντευξη John Olas

1) Πόσα χρόνια ασχολείσαι με τη ραπ?

Ασχολούμαι οκτώ χρόνια αλλά με τη μουσική ασχολούμαι μια ολόκληρη ζωή.

2) Ποια είναι τα χόμπι σου;

Μου αρέσει η φωτογραφία και τα βίντεο και καθώς έχω εξιδεικευμένες γνώσεις γυρνάω μόνος μου τα περισσότερα βίντεο κλιπ.

3) Τι όνειρα έχεις για το μέλλον;

Επιθυμώ να δημιουργήσω πολλά τραγούδια και να παντρέψω  τη ραπ με τη ντίσκο, με την ποπ, με το ροκ και το λαϊκό.. Εμπνέομαι από όλα τα είδη μουσικής και έχω πολλά όνειρα για το μέλλον

 

Βάντα Βλασταρά

Written by: DreamCity

Rate it

0%