Συνεντεύξεις

DreamCity Interview: Απόστολος Ρίζος

today01/03/2021

Background
share close

Ο Απόστολος Ρίζος οδηγήθηκε από πολύ μικρός στο δρόμο της μουσικής, εμπνευσμένος από τον κανταδόρο παππού του, που έπαιζε κιθάρα και φυσαρμόνικα. Από την ηλικία των 15 ετών έπαιζε σε μικρές μουσικές σκηνές και συμμετείχε σε συγκροτήματα ως τραγουδιστής και κιθαρίστας. Παράλληλα διεύρυνε τις μουσικές του γνώσεις παρακολουθώντας μαθήματα κιθάρας θεωρίας, αρμονίας με τους Βασίλη Σπυρόπουλο, Βασίλη Ρακόπουλο και φωνητικής με τους Νένη Ζάππα, Μίρκα Γεμεντζάκη, Κarin Meier, Χρόνη Αηδονίδη.

Η πορεία του μέχρι σήμερα φαντάζει αληθινά μαγική. Δυνατές συνεργασίες και ξεχωριστές δουλειές η μια πιο ιδιαίτερη από την άλλη. Ανήκει στην κατηγορία αυτών των καλλιτεχνών που αρκεί κάποιος να τους ακούσει μονάχα μια φορά για να γίνει θαυμαστής τους.

Το κοινό εδώ και χρόνια αγκαλιάζει κάθε του τραγούδι και αδημονεί για κάθε του live!

Απολαύστε τον σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με την Τζένη Κοσμίδου!

Written by: Dreamcity

Rate it

Previous post

Αφιερώματα

Η ζωή και το έργο του Oscar Wilde

«Επιλέγω τους φίλους μου για το ωραίο τους παρουσιαστικό, τους γνωστούς μου για τον καλό τους χαρακτήρα και τους εχθρούς μου για την ευφυΐα τους». Αυτό είναι ένα από τα χιλιάδες ευφυολογήματα του Όσκαρ Ουάιλντ, ο οποίος ασκεί μεγάλη γοητεία ακόμα και ας έχουν περάσει 120 χρόνια από τον θάνατο του. Το έργο του είναι μικρότερο από άλλων δημιουργών του 19ου αιώνα αλλά περιλαμβάνει διάφορα λογοτεχνικά είδη. Έζησε την σύντομη […]

today28/02/2021

Post comments (0)

Απάντηση

0%