Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Βιβλίο

«Εφήμερα…2021» της Θάλειας Ζεϊμπέκη

today10/02/2021 1

share close

Έχετε σκεφτεί πώς θα ήταν ο κόσμος  χωρίς τα ουράνια χρώματα, τα αρώματα της φύσης, το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας;

Πώς θα ήταν ο κόσμος χωρίς αυτόν τον εφήμερο γοητευτικά πλασμένο, άπιαστο και όλο λεπτότητα…κόσμο της πεταλούδας!

Αλήθεια, πόσο όμορφο και συνάμα μαγευτικό θα ήταν να υπήρχε ο κόσμος των πεταλούδων μέσα σε ένα ημερολόγιο.

Η εξαιρετική, ταλαντούχα, σεμνή, γεμάτη αγάπη σε αυτό που πρεσβεύει  Θάλεια Ζεϊμπέκη και οι εκδόσεις Βιότοπος με σταθερή και επιτυχημένη πορεία 26 χρόνων στον χώρο μας εντυπωσιάζουν κάθε χρόνο με την θεματολογία τους προτιμώντας μικρές συλλεκτικές εκδόσεις όπου βρίσκουν τη διαχρονική θέση τους κοντά σε ανθρώπους που ψάχνουν το μοναδικό και συνάμα ποιοτικό και τις εκτιμούν πραγματικά.

Η έκδοση του 2021 «Εφήμερα», 26η κατά σειρά, αποτελούμενη από Ημερολόγιο, Λεύκωμα, σελιδοδείκτες, κυβάκια και κάρτες, περιλαμβάνει 86 είδη Πεταλούδων του Ελληνικού Δρυμού.

Τα Εφήμερα… Πεταλουδίτσες αψεγάδιαστης, απαράμιλλης ομορφιάς, ελεύθερες και άπιαστες, γοητευτικά πλασμένες, με τα υπέροχα εύθραυστα, πολύχρωμα φτερά τους και τα μεγάλα μυστήρια του ιδιαίτερου όλο ομορφιάς και χάρης κόσμου τους, έρχονται να συντροφεύσουν, να χρωματίσουν αρμονικά τις μέρες του χρόνου μέσα από το Ημερολόγιο και στο  Λεύκωμα να αποτυπωθούν οι σκέψεις μας, τα μυστικά μας.

Τα είδη των εκδόσεων Βιότοπος, περιέχουν ποικιλία θεμάτων από την Ελληνική πανίδα και χλωρίδα και όχι μόνο. Είναι σχεδιασμένα προσεκτικά για να κάνουν την καθημερινότητά μας πολύχρωμη και να μας βάζουν σε ονειρική διάθεση. Ξυπνούν τη δημιουργικότητά μας! Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για συγγραφή, σχεδίαση, καταγραφή σκέψεων, οργάνωση. Είναι ποιοτικά, εκτυπωμένα σε χαρτί samois, 120gr., ανθεκτικά, σκληρής βιβλιοδεσίας, αλλά και βολικά στη μεταφορά, για να τα έχετε πάντα μαζί σας.

Τα είδη μπορείτε να τα αναζητήσετε στο διαδίκτυο.

 

Αριστέα Κοντόζογλου

Δημοσιογράφος
Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων
Μέλος της Ε.Σ.Ε.Τ.
Μέλος της Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

Written by: DreamCity

Rate it

0%