Συνεντεύξεις

Συνέντευξη: Χρήστος Βασιλόπουλος

today09/02/2021

Background
share close

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ζει και εργάζεται στο Los Angeles από το 2009 μέχρι και σήμερα, και έχει συμμετάσχει σε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες της Αμερικανικής τηλεόρασης, όπως το The Closer, Banshee και Blindspot, The Last Ship, Whiskey Cavalier, Warrior, The Old Man (η συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά αναμένεται να προβληθεί στο τέλος του 2021,με πρωταγωνιστή τον Jeff Bridges), αλλά και σε ταινίες.

Έχει μεταφράσει στα Ελληνικά, μαζί με τον Γιώργο Καραμίχο, το best seller εγχειρίδιο για ηθοποιούς “The Power of the Actor” (Η Δύναμη του Ηθοποιού) της Ivana Chubbuck (Ιβάνα Τσάμπακ).

Είναι ο μόνος Έλληνας ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο πετυχημένο Video Game «Metal Gear Solid V: The phantom Pain».

Αυτή τη περίοδο ετοιμάζει σε συνεργασία με το με το Acting Studio του Red Stage Theatre, ένα πολύ ενδιαφέρον διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο «3,2,1…Πάμε! Από το casting μέχρι το πρώτο take».

Απολαύστε τον σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με την Τζένη Κοσμίδου!

Written by: Dreamcity

Rate it

Previous post

Μουσική

Sherif Francis: “Η σκέψη πραγματικά έχει ενέργεια”

Η γνωριμία μου εδώ και κάποια χρόνια με τον ταλαντούχο, βραβευμένο και επιτυχημένο σκηνοθέτη στο χώρο του μουσικού βιντεοκλίπ και όχι μόνο Sherif Francis, με έφερε σε επαφή με έναν «κόσμο» που για μένα μέχρι τότε ήταν άγνωστος. Μου έδωσε την δυνατότητα να βρεθώ στα γυρίσματα ενός βιντεοκλίπ και έτσι να ζήσω μια μοναδική εμπειρία. Παρατηρώντας την ραγδαία εξέλιξη της δουλειάς του σκέφτηκα ότι χρονικά είναι  η κατάλληλη στιγμή για […]

today08/02/2021

Post comments (0)

Απάντηση

0%