Κινηματογραφος

Σαρώνει τα βραβεία η ταινία του Χρήστου Ν. Καρακάση και της Βασιλικής Κάππα ”Take a trip΄΄

today06/02/2021

Background
share close

Έγιναν 12 τα Βραβεία της ταινίας Take a trip.

Δεύτερο για το 2021 Βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ Best Indie Film Award Genesis Cinema 93-95 Mile End Road, London, England E1 4UJ United Kingdom.
Θα θέλαμε δούμε την προβολή των βραβευμένων ταινιών στον καταπληκτικό σινεμά Genesis Cinema στο Λονδίνο.

The festival is based on a professional approach. In the evaluation, we focus on the technical design of the film, the idea of the film, dramatic gradation, the tone of the film, the script, the conflict, the reality of the action, the acting performances and we attention to the details on which your film is composed.

Το Ντοκιμαντέρ αποτελεί μία σύνθεση του καταπληκτικού γεμάτου έμπνευση κειμένου της Βασιλικής Κάππα με σημείο αναφοράς την εικαστική της σειρά «Αόρατες πόλεις». Την μουσική έγραψε ο Grigoris Giarelis. Τα κείμενα που αποτελούν ένα μικρό συγγραφικό σύμπαν κυκλοφορούν στα αγγλικά σε μια καλαίσθητη έκδοση από τις εκδόσεις ΚΟΥΙΝΤΑ.

Η Ταινία γέννησε ένα νέο δημιουργικό πλαίσιο όπου η ζωγραφική, ο κινηματογράφος και η συγγραφή ενώθηκαν, και προχώρησαν σε μια δημιουργική σύζευξη με σημειολογικές προεκτάσεις που διευρύνουν την τυπική αντίληψη για τα όρια των τεχνών και ιδιαίτερα του δημιουργικού ντοκιμαντέρ.

Διεύθυνση Φωτογραφίας: George Devon, Διονύσιος Δήμας, Χρήστος Ν. Καρακάσης
Μουσική Σύνθεση: Gregory Giarelis
Βοηθός Σκηνοθέτη-Ηχοληψία: Νίκος Ψαλτάκης
Βοηθός Παραγωγής: Μαρία Κάππα
Κείμενα Αφήγηση: Βασιλική Κάππα
Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χρήστος Ν. Καρακάσης
Παραγωγή: Κινηματογραφική Εταιρεία Κουίντα

Συνεργάτης-Συμπαραγωγός-Διανομή: Εταιρεία Tickets Tickets
Kouinta Production Take a trip BlackBox Theater Cinema

Καίτη Λεκάκου

Written by: Dreamcity

Rate it

Previous post

Μουσική

Ο Darkon κυκλοφόρησε το νέο του κομμάτι με τίτλο Reasons.

  Ο Darkon δημιουργεί και πάλι μαγεύοντας το κοινό με το νέο του τραγούδι «Reasons». Πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό deep house γεμάτο συναισθήματα τα οποία γεννούν μαγικές εικόνες. Στις μέρες που διανύουμε όλοι έχουμε ανάγκη από μια απόδραση. Το τραγούδι «Reasons» υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε κόσμους ονειρικούς από αυτούς που μονάχα το πάντρεμα της τέχνης και της φαντασίας μπορούν να δημιουργήσουν.

today06/02/2021

Post comments (0)

Απάντηση

0%