Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Τραγούδι

Ο Darkon samplαρει την φωνή της Σαββίνας Γιαννάτου

today21/01/2021 14

Background
share close

Ένα από τα τραγούδια που έχουν χαραχτεί ανεξίτηλα στην καρδιά όλων μας από την παιδική ακόμη ηλικία είναι το τραγούδι «Θάλασσα πλατιά». Οι ιδιαίτεροι στίχοι του Γιώργου Ρούσσου οι οποίοι μεταφράστηκαν σε αρκετές γλώσσες, αποδεικνύοντας την παγκόσμια απήχηση αυτού του τραγουδιού, η ονειρική μουσική του Μάνου Χατζηδάκη και οι εκτελέσεις μεγάλων καλλιτεχνών που επέλεξαν να το ερμηνεύσουν έδωσαν σε σαυτό το τραγούδι τεράστια αξία αναλλοίωτη στο χρόνο.

Η πρώτη εκτέλεση όπως όλοι γνωρίζουμε έγινε από την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία «Μανταλένα» για αυτό και οι περισσότεροι έχουμε συνδέσει αυτό το κομμάτι με την παιδική μας ηλικία. Στη συνέχεια μεγάλοι καλλιτέχνες όπως η Δήμητρα Γαλάνη και η Χαρούλα Αλεξίου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, Γιώργος Νταλάρας και η Σαββίννα Γιαννάτου ερμήνευσαν ο καθένας με τον μοναδικό δικό του τρόπο το τραγούδι.

Την ερμηνεία της Σαββίνας Γιαννάτου επέλεξε ο αγαπημένος μας ο Darkon, κατά κόσμο Κώστας Νακόπουλος για την νέα του δημιουργία.

Για ακόμη μια φορά το κλασσικό συναντά το μοντέρνο, σε μια σπάνια δημιουργία που «παντρεύει» με έναν μοναδικό τρόπο το παρελθόν με το σήμερα. Το αποτέλεσμα για ακόμη μια φορά κερδίζει τις εντυπώσεις και τις καρδιές ακόμη και των πιο απαιτητικών. Η ηλεκτρονική μουσική του Darkon αγκαλιάζει με έναν εντελώς καινοτόμο τρόπο την αισθαντική ερμηνεία της Σαββίνας Γιαννάτου δημιουργώντας μια υψηλής αισθητικής καλλιτεχνική δημιουργία.

Written by: DreamCity

Rate it

0%