Βιβλίο

Δωρεάν Πρωτοχρονιάτικο παραμύθι ebook από την Τζένη Κοσμίδου!

today31/12/2020

Background
share close

Η συγγραφέας, ηθοποιός και θεατρικός σκηνοθέτης Τζένη Κοσμίδου διαθέτει δωρεάν Πρωτοχρονιάτικο παραμύθι ebook για τους μικρούς της φίλους με τίτλο «Ένα αλλιώτικο Πρωτοχρονιάτικο Παραμύθι».

Η ιστορία «Ένα αλλιώτικο Πρωτοχρονιάτικο Παραμύθι» δεν είναι απλά άλλο ένα παραμύθι με θέμα τις γιορτές όπως φαίνεται ξεκάθαρα άλλωστε από τον τίτλο της.  Σκοπός του παραμυθιού αυτού είναι να μεταλαμπαδεύσει γνώσεις στους μικρούς μας φίλους τόσο για τις αληθινές αξίες της ζωής, όσο και κατά των αρνητικών κοινωνικών φαινομένων και συμπεριφορών που μαστίζουν τη σύγχρονη κοινωνία.

Με πολύ προσεκτικό τρόπο μέσα από το εν λόγω παραμύθι το παιδί δημιουργεί υγιή πρότυπα και καλλιεργεί από μικρή ηλικία την ενσυναίσθηση, την αγάπη και τον σεβασμό για κάθε έμβιο πλάσμα. Όλα αυτά μέσα από ένα χαρούμενο εορταστικό κλίμα που υπόσχεται να κερδίσει την καρδιά και την προσοχή των μικρών μας φίλων.

Η συγγραφέας αφιερώνει το παραμύθι στην αγαπημένη της ανιψιά Ελεάνα από την οποία εμπνεύστηκε την μικρή ηρωίδα.

Ευχαριστεί ακόμη στο εισαγωγικό της σημείωμα για την πολύτιμη βοήθεια και τις εξειδικευμένες τους συμβουλές τις καλές της φίλες Μαρία Ζαφείρη, φιλόλογο με εξειδίκευση στην ειδική αγωγή και Ζωή Ζέρβα σύμβουλο ψυχικής υγείας, θεραπεύτρια ζεύγους, Life and Relationship Coach και εκπαιδευομένη ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεύτρια.

 

Κατεβάστε δωρεάν το ebook  «Ένα αλλιώτικο Πρωτοχρονιάτικο Παραμύθι» στη σελίδα της συγγραφέως www.tzenikosmidou.eu

Συντελεστές:

Σειρά: Παιδικό Βιβλίο

Τίτλος: Ένα αλλιώτικο Πρωτοχρονιάτικο Παραμύθι

Συγγραφέας: Τζένη Κοσμίδου

Φιλολογική Επιμέλεια: Μαρία Ζαφείρη

Σύνθεση Εξωφύλλου: Παραμυθοχώρα

Written by: Dreamcity

Rate it

Previous post

Συνεντεύξεις

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης!

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου είναι ένας ζωντανός μύθος στον χώρο της υποκριτικής. Η λαμπρή του πορεία έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια της, στη μνήμη και τις καρδιές όλων. Δεν υπάρχουν λόγια ικανά για να περιγράψουν έναν καλλιτέχνη τέτοιου βεληνεκούς. Ο Γιώργος Κωνσταντίνου είναι ένας ιδιαίτερα ευγενής και ζεστός άνθρωπος. Πρόκειται για φύση και στάση ζωής καλλιτέχνη, ο οποίος αποτελεί ένα ζωντανό σχολείο για τους μεταγενέστερους ηθοποιούς. Απολαύστε τον σε μια συνέντευξη εφ' […]

today30/12/2020

Post comments (0)

Απάντηση

0%