Φιλανθρωπια

Δεσμοί Αλληλεγγύης : Εκδήλωση ευγνωμοσύνης στο ιατρικό κέντρο Αγ. Παρασκευής

today29/12/2020 1

Background
share close

«ΔΕΣΜΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» και Πολιτιστικός & Φιλανθρωπικός Σύλλογος Αγ. Παρασκευής, ένιωσαν την ανάγκη για μία ακόμη φορά, να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που τόσο πολύ πολεμά εναντίον της σύγχρονης μάστιγας.

Σε όλο αυτό το διάστημα με το υψηλό αίσθημα ευθύνης τους, με την επιστημονική τους κατάρτιση αλλά πρώτιστός με ανθρωπιά, προσεγγίζουν καθημερινά χωρίς φόβο, τον ανθρώπινο πόνο.

Άνθρωποι όλοι στρατευμένοι κατά του ιού.

Γιατροί, Νοσηλευτές, Επιστήμονες.

Όλοι στην πρώτη γραμμή, με Αυτοθυσία.

Η Αλληλεγγύη σας, μας γεμίζει, Αισιοδοξία και Ελπίδα.

 

 

Υπηρετείτε το παγκόσμιο μήνυμα: ”Κανένας Άνθρωπος Δεν Είναι Μόνος”

 

Για τον λόγο αυτό, την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου,  και ώρα 13:00, επισκεφθήκαμε το κέντρο υγείας  Αγ. Παρασκευής, Μεσογείων 454, και έμπρακτα εκφράσαμε την ευγνωμοσύνη μας, στον διευθυντή κ. Νικόλαο Μαλάμο και σε όλους τους εκεί παρευρισκόμενους.

Written by: Dreamcity

Rate it

Previous post

Λογοτεχνία

«Για έναν έρωτα» της Αιμιλίας Πανταζή

Συντελεστές Συγγραφέας: Αιμιλία Πανταζή Σειρά: Λογοτεχνία Εκδόσεις: 24γράμματα / Γιώργος Δαμιανός   Εκδόθηκε η πρώτη  ποιητική συλλογή  της Αιμιλίας Πανταζή από τις  Εκδόσεις 24γράμματα   Τα αμεταχείριστα συναισθήματα νεφέλωμα στο στερέωμα. Στη δεύτερη νιότη μας λιώνουν τα μυστικά. Στη ροή του χρόνου γίνομαι δέκτης, γίνεσαι πομπός δυναμώνουν τα φτερουγίσματα της καρδιάς, μας ωθούν χωρίς φόβο να κοινωνήσουμε της αγάπης τη θεία μετάληψη. Είμαι η Αιμιλία Πανταζή. Γεννήθηκα στην Αθήνα τον […]

today29/12/2020

Post comments (0)

Απάντηση

0%