Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Συναυλίες

Συναυλία αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη

today11/05/2023 50

Background
share close

«Σ΄ευχαριστώ Λουκιανέ»

Μια συναυλία αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 28 Μαΐου.

Με τους Μανώλη Φάμελλο, Δώρο Δημοσθένους και Μαρία Κηλαηδόνη

Κυριακή 28 Μαΐου – Μονή Λαζαριστών (νέος χώρος)

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Βραδιές πολιτισμού της Βίλας Αλλατίνη» από το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μια πολύχρωμη παρέα μουσικών ακολουθεί τα ίχνη του μοναχικού καουμπόι των Αθηνών, του αντισυμβατικού, αδέσμευτου αλλά και μεθοδικού και πολυμήχανου Λουκιανού Κηλαηδόνη! Με φρέσκιες εκτελέσεις των πάντα επίκαιρων τραγουδιών του Λουκιανού, ο Μανώλης Φάμελλος, ο Δώρος Δημοσθένους και η Μαρία Κηλαηδόνη πραγματοποιούν, την Κυριακή 28 Μαΐου, ένα μεγάλο αφιέρωμα στον ηθικό αυτουργό και πρωτεργάτη των πρώτων μας πάρτυ, αλλά και τον εμπνευστή και μυστικό υποκινητή των πιο τρελών μας σχεδίων.

Η εκδήλωση μεταφέρεται εκτάκτως στον αύλειο χώρο της Μονής Λαζαριστών (Κολοκοτρώνη 25-27), στη Σταυρούπολη. 

Μαζί τους οι μουσικοί:

Χρήστος Παπαδόπουλος: τραγούδι, κλαρινέτο

Στέφανος Δανιηλίδης: πιάνο, ακορντεόν

Μάνος Λούτας: μπάσο

Βαγγέλης Τσιμπλάκης: ντραμς

Οργάνωση παραγωγής: Melodica Art Productions 

Η είσοδος θα είναι  με ηλεκτρονικά εισιτήρια  που θα προμηθευτεί το κοινό μέσω της viva (https://www.viva.gr/tickets/music/bradies-politismou-sti-bila-allatini-2023/),  με το συμβολικό αντίτιμο των  5 ευρώ. 

1600 αριθμημένα καθίσματα θα σας υποδεχθούν στον εξωτερικό χώρο της Μονής Λαζαριστών. Η είσοδος θα είναι με ηλεκτρονικά εισιτήρια που θα προμηθευτεί το κοινό μέσω της viva με το συμβολικό αντίτιμο των 5€.

Ώρα έναρξης: 21.00
Ώρα προσέλευσης: 20:30

Κατερίνα Καράμπελα

Written by: DreamCity

Rate it

0%