Συναυλίες

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο CT GARDEN FESTIVAL

today21/07/2022

Background
share close

Μετά τα δυο περσινά sold out  στο City Garden Festival, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου επανέρχεται  φέτος, πάντα με τη διάθεση του  «αιώνιου έφηβου».
Στην τέχνη του τραγουδιού  υπάρχουν πρόσωπα που λειτουργούν ως ορόσημα  (χωρίζουν το “πριν” από το “μετά”) καθώς η αισθητική που διαμορφώνουν αλλάζει τα πράγματα. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου  είναι ένα τέτοιο πρόσωπο.
Στη σκηνή του City Garden θα μας τραγουδήσει με τη χαρακτηριστική φωνή του, το έντονο συναίσθημά του και την τρυφερή του διάθεση, όλα όσα αγαπάμε, μας συγκινούν, μας ξεσηκώνουν. Θα ανασύρει από την πλούσια δισκογραφία του και θα τραγουδήσει τα «διαμάντια» του.
Όλα τα αγαπημένα του/μας. Τα ερωτικά του, τα πιο ροκ, τις μπαλάντες, τα κοινωνικά του τραγούδια.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα μας συγκεντρώσει όλους, μικρούς και μεγάλους για να γίνουμε ένα και να τραγουδήσουμε μαζί του. Κάτι που μόνο εκείνος καταφέρνει με την αυθεντική  παρουσία του, που συγκινεί όλες τις γενιές, όπως αποδεικνύει η πορεία  του, μία πορεία γεμάτη  μεγάλες επιτυχίες και θρυλικές συναυλίες,  που έχει σημαδέψει τις ζωές όλων μας.
Μαζί του οι μόνιμοι συνεργάτες του: με τον Αντρέα Αποστόλου στις ενορχηστρώσεις και τις φωνές της Μαίρης Μπρόζη και του Απόστολου Μόσιου.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 21.00
CT GARDEN FESTIVAL by Christmas Theater

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
VIP ΖΩΝΗ: 25 ευρώ
Α ΖΩΝΗ: 20 ευρώ
Β ΖΩΝΗ: 15 ευρώ
Γ ΖΩΝΗ ΟΡΘΙΩΝ: 12 ευρώ
Γ ΖΩΝΗ ΟΡΘΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ: 10 ευρώ
AMEA: 10 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)

Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια πληροφορίες: 211 7701700

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 211 7701700, www.viva.grwww.ct.gr

Κατερίνα Καράμπελα 

Written by: DreamCityTeam

Rate it

Previous post

Θεατρο

“Τόσκα” του Τζάκομο Πουτσίνι στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Τόσκα του Τζάκομο Πουτσίνι Ωδείο Ηρώδου Αττικού Συντελεστές Μουσική διεύθυνση Philippe Auguin Σκηνοθεσία – Σκηνικά – Κοστούμια Hugo de Ana Αναβίωση σκηνοθεσίας Κατερίνα Πετσατώδη Σχεδιασμός προβολών Ideogamma S.R.L. – Sergio Metalli Φωτισμοί Vinicio Cheli Διεύθυνση χορωδίας Αγαθάγγελος Γεωργακάτος Διεύθυνση παιδικής χορωδίας Κωνσταντίνα Πιτσιάκου Παίζουν: Kristine Opolais / Τσέλια Κοστέα (Φλόρια Τόσκα), Ramón Vargas / Giorgio Berrugi (Μάριο Καβαραντόσσι), Δημήτρης Πλατανιάς/ Τάσης Χριστογιαννόπουλος (Σκάρπια) κ.ά. Με την Ορχήστρα, τη Χορωδία, τους Μονωδούς […]

today20/07/2022

Post comments (0)

Απάντηση

0%