Dedications
Martin Bon Jovi - Have a Nice Day Good day to all of you! Δήμητρα Wham! - Everything She Wants στον Δημήτρη μου Panos Moderator - When I Dream Καλημέρες!!

Βιβλίο

Στις 10 Απριλίου το βιβλίο της Μαρίας Κρόκου «Ο κύβος ερρίφθη» στο ΜΟΝΚ Grapes & Spirits

today07/04/2022 19

Background
share close

Την Κυριακή 10 Απριλίου 2022, ώρα 18:00 θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου μυστηρίου της Μαρίας Κρόκου «Ο κύβος ερρίφθη», στο ΜΟΝΚ Grapes & Spirits (Καρόρη 4 – Μοναστηράκι)

Για το βιβλίο και τη συγγραφέα θα μιλήσουν η Ελευθερία Μεταξά, συγγραφέας, η Εύα Νάτση, blogger-διαχειρίστρια ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ και η Κάκια Ξύδη, συγγραφέας-εκδότρια.

Αποσπάσματα θα διαβάσει ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Μετά τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της, η Λυδία έρχεται αντιμέτωπη με μια άγνωστη πραγματικότητα. Γίνεται κάτοχος ενός αρχαίου μυστικού που βρίσκεται κρυμμένο εδώ και είκοσι πέντε αιώνες, προστατευμένο από αδιάκριτα μάτια. Η ίδια αγνοεί τη σημασία όσων κληρονομεί αλλά και τον κίνδυνο στον οποίο βρίσκεται. Χωρίς να το ξέρει, κινδυνεύει να εκθέσει το παρελθόν και να ανατρέψει τη ροή της ιστορίας. Σύμμαχός της ο Ορέστης, καθηγητής φιλοσοφίας, που τη βοηθά να ξεδιαλύνει μπερδεμένους γρίφους και σύμβολα. Θα καταφέρει να προστατεύσει όσα της ανατέθηκαν; Θα μπορέσει να σωθεί η ίδια; Και τελικά, ο Ορέστης είναι τόσο αθώος όσο ισχυρίζεται ότι είναι;

Βιογραφικό συγγραφέα:

Η Μαρία Κρόκου γεννήθηκε στην Εύβοια. Από πολύ νωρίς έδειξε ενδιαφέρον για τον άνθρωπο, τις ανάγκες και τα προβλήματά του. Σπούδασε κοινωνική λειτουργός στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας Αθηνών και απασχολήθηκε σε διάφορες μονάδες κοινωνικού ενδιαφέροντος όπως: ΚΑΠΗ, ΨΝΑ, ΟΚΑΔΗΠ. Σήμερα εργάζεται στην Επιθεώρηση Εργασίας, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ποίηση, τα παραμύθια, τη ζωγραφική και τη ζαχαροπλαστική. Ζει στην Εύβοια με τα δύο παιδιά και τον σύζυγό της. Έχει γράψει το βραβευμένο, από το καλλιτεχνικό σωματείο Έλευσις και Υδράνη, θεατρικό «Λοξές φιλίες». Το πρώτο βιβλίο της, με τίτλο «Εξάρες», κυκλοφόρησε το 2012 από τις εκδόσεις Novelbooks ενώ το δεύτερο, «Αν δεν ήμουν εγώ… Αν δεν ήμουν εδώ…» το 2015 από τις εκδόσεις Διώνη. Το μυθιστόρημα «Ο κύβος ερρίφθη» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.

Πληροφορίες έκδοσης:

Συγγραφέας: Μαρία Κρόκου

Τίτλος: Ο κύβος ερρίφθη

Σελίδες: 384

Διαστάσεις: 14×21

Τιμή: 15,50 €

ISBN: 978-618-5520-35-9

Ημερ. κυκλοφορίας: 3/2022

Κωδικός: 22162

Written by: DreamCity

Rate it

0%